晴空物語 有無人回鍋玩返?

114 回覆
25 Like 3 Dislike

係咪無咩人記得?
覺得係玩過最好玩嘅online game
竟然可以download仲要登入到,有冇人已經玩緊?
當時執笠覺得好可惜,唔知幾耐又冇私服,一直都好想玩返

打金裝 擲骰公平分裝 合寵合武合符文
寵物仲要捉寵 捉完合寵 唔靚技就洗到啱技為止 難到仆街
星光銀幣 抽騎抽時裝 覺得佢啲時裝好靚
PVP 鳳狙一箭收皮
熱門時期 分身開隻塔皇掛十字位 可以收金帶人升lv(200金 一位一個鐘)
仲有晴空塔/打會戰個啲好似⋯

細個仲會識mon,扮熄咗電腦,走去日掛夜掛EXP/WP波

已經好多唔記得,有冇人回憶返,一齊回味下,諗返依家啲game完全搵唔番呢啲樂趣,剩係得個錢字就會勁。
記得
但執得一次會執第二次都唔奇
另外之前公會係入咗「最後的旗幟」。
好懷念
玩左四年好多回憶
但出左啲波之後變左掛機遊戲就quit左

而家重開SERVER?
出咗啲波真係打副本嘅心機都無
我琴晚down返竟然登入到 但要升返上去先知個ser 有無人玩
玩黑沙好過啦咁
玩黑沙慘過返工
唔洗追進度 自己慢慢玩喎

晴空卡等係咁刷怪無極限真心慘d
我都想玩返,但好似無人咁個ser,又要重新升過啲lv先上到有人嘅頻道,見到咁就唔想玩返
依家港服開返咩?
幾年前有玩台服 都算多人 但要vpn玩
之後冇玩一個月 登入果陣佢要我認證返 因為我用左假台灣電話 搞到成個ac冇左
巴打 同公會wo 會長係千愁 果陣係D團係獨大 我地團就3至4名咁 都算勁
港服無開,但我琴日都登入到台渣服玩到
但係唔想升返,又無人一齊玩,諗住放返低先唔玩住先
我就咁申請返就得,唔洗咩電話好似
我記得千愁呀,唔知佢有無睇緊依個post
我記得好似仲有咩zero寂寞 但係廢又串咀
記得初初玩封頂係40Lv嗰時封咗頂就冇玩
火法
唉 其實都係等執架啦 又唔更新新時裝 裂縫又唔出高lv啲
加上玩台服 始終冇同香港人玩咁開心
點解冇私服架 咁好玩既game
如果回鍋建議玩新職 雀仔族同魚人族果啲職 勁好多
最近發現原來可以玩台服,決定重練
好懷念
一起玩台服啦
多唔多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞