得罪講句 家強真係正氣過牙Paul好多.....

77 回覆
264 Like 7 Dislike
睇埋前幾個月post, 家強一早叫封關
我與我分開已很遠
唔想再有手足被黑警自殺?用呢 8個apps! [已增 iOS apps]
https://lihkg.com/thread/1864933

呢啲apps可以避免黑警 link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

啱所有人用,尤其前線手足

希望大家可以幫P牌樓主推爆佢同埋試試啲apps
啊Paul先最慘,黐著個藍底老婆被逼奶共,

明明佢原先都係屌中共屌到仆街嗰啲人,

根本連Beyond解散都係因為朱茵呢個女人
佢以前都係黃而家變成唔出聲, 9成9都係為錢而唔出聲啦不過佢好似無撐警/護旗/賀國慶嘅,但佢老婆就真係...奶共奶到雪雪聲又成日拎返紫霞 同埋佢以前同星爺情史打飛機
也許不再沒有 又或者不想再追究
我發覺這地球原來很大 但靈魂已經敗壞
雞肋榮
如果你咁講黃秋生當年直頭支持佢㖭
娶咗個大陸老婆就成撚日話要重組,明明之前又係佢斬釘切鐵話唔會
堂堂香港頭幾位結他手食星爺二手西大把女埋身啦
迷幻
以前paul都成日出嚟遊行
不過近年上大陸搵人仔關乎到自己利益就唔表態
朱茵
撈咁撚耐仲要用Beyond個名先搵到食
廢榮真係廢得好緊要,雖然唔係Beyond fans
見到個仆街用Beyond個名去酒樓宴客好悲哀
怪錯佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞