熱刺懷舊波衫入手

70 回覆
17 Like 15 Dislike
同埋記得老闆娘講過有個英國partner係西咸死忠
所以西咸波衫出得特別靚同多款
唔通熱刺個鐳射商標有假?
2000個件都無左fila logo啦
自己諗下
傻西樓豬,一係佢係老細,一係佢係傻西死撐不過熱刺都買,都知咩了
屌你啦
鍾意熱刺唔撚得呀
問題係呢度囉
得umbro同burta 先有logo
其他廠冇
如果係假logo鍾意點就點啦
我諗你老母
睇落似老細啦
https://www.3retro.com/team/tottenham-hotspur/tottenham-hotspur/422_tottenham-hotspur-1994-away-umbro-retro-shirt.html
我唔係咩老細, 但我好撚憎俾人屈
你條死仆街唔撚識野扮撚哂野
英國網站同熱刺官網都係賣緊呢啲貨
你有冇認識scoreretro.com ?
你話beautiful.90出我就唔多敢買
https://www.3retro.com/team/chelsea/chelsea
我去觀塘大致上都係見到呢類款式
當然唔係全部都有
你自己都可以上去睇睇
利申: 我唔係老闆, 只係我係觀塘返工, 收工行過豐利見到有懷舊波衫所以去望望
因為店入面擺賣好多懷舊波衫, 遠至50-60年代都有, 連我走左既老母都未出世 , 所以好有興趣去睇下design
好多人都話新款波衫冇design, 一個模cop好多隊波用, 只係顏色唔同當係design左. 睇返80-90年代波衫好多design都有心思. 正因為追求當年design, 未必個個睇得慣同啱著. 啱自己就當買件vintage衫著下
我同老闆娘又吹下水, 當聽下佢地既故仔都好
全新一手
只係英國score retro做design搵支那廠重新再製造
好多球會官網同埋英國retro shirt網站都係賣緊呢啲貨
冇波衫logo就入score retro名義
搵到當年波衫sponsor license就用返佢地名義 (Umbro, Burta)

呢件觀塘都有得賣
係差在冇奧雲個名
完整復刻哂成件衫
細個都好想買, 但98年見到一定唔平
Thx Ching
應該真貨
我見球會官網同你講個網都係賣同一套懷舊款
球迷買來着下無壞
其實呢啲復古波衫,係冇得分真假
所謂「真」,都只不過係有當年波衫sponsor license咁解,但不論有冇都只係啲廠嘗試複製返當年個design出嚟,都係俾買唔起當年版嘅球迷過下癮
利申:買咗幾件,覺得平平哋有得著下某幾款天價經典波衫嘅design都唔錯
佢就係想你咁諗
超正,打比綿羊
不過點都係有版權限制
例如如果一隊波當年係adidas做sponsor
用唔到adidas做logo之餘,袖中三間都唔俾用
當然如果以球迷角度來講,件衫整得太假球迷會覺得唔過癮
廠商都盡量想做到原汁原味
Score Retro搵到umbro, burta, admiral 個license
部分波衫都可以用上呢幾個logo
算係誠意之作

好似巴打話齋,我睇中經典波衫個design而買
好多都有特色
啱自己著就當買件vintage衫著下
呢個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞