【4月新番】不正經的魔術講師與禁忌教典【第 4 話】

82 回覆
1 Like 0 Dislike
節奏咁撚快嘅

飛左好撚多野
選角參賽飛一堆
然後教佢地要點嬴全部飛曬
d比較內容唔點講
下集直接入去女王個問題真係快到痴左線
瑟莉卡會唔會出手?
想睇佢到底有幾勁...

唔會,除非跳去做第六卷

一出第六卷
你班話我鐘意老女人既仆街 咪過黎同我爭

agger

有第二季就有可能
不過呢套野Cut啲位唔算多 涉及唔到啲重要野
有銷量嘅話會唔會有第二季機會呢

正常呢類番,要有第2季都幾難
呢幾年實在太多太濫
不過呢套算係呢類形當中非常好既作品
節奏咁撚快嘅

飛左好撚多野
選角參賽飛一堆
然後教佢地要點嬴全部飛曬
d比較內容唔點講
下集直接入去女王個問題真係快到痴左線

直接交比龍傲天出場
瑟莉卡會唔會出手?
想睇佢到底有幾勁...

唔會,除非跳去做第六卷

一出第六卷

agger

有第二季就有可能

呢幾年實在太多太濫

都係d宣傳作用動畫,飛得特別勁引你買小說
今集個節奏快到 雖然CUT左都唔影響劇情

本來第2卷就無咩打鬥 睇黎2集就完到第2卷

咁4集做3,4卷 3集做第5卷 應該啱啱好

好期待正義叔啊

BTW 瑟莉卡真係好可愛
瑟莉卡會唔會出手?
想睇佢到底有幾勁...

唔會,除非跳去做第六卷

一出第六卷

agger

有第二季就有可能

呢幾年實在太多太濫

都係d宣傳作用動畫,飛得特別勁引你買小說

咁又係 好似當年落第同學戰咁
最後引左好多人買落第睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞