[重開][有甜] 用左三十分鐘,成功令條飛田妹沉我船

1001 回覆
530 Like 35 Dislike
之前個POST手殘第一篇搞左黑字
一頁都未完就收左5X個負評
重開希望各位巴打比多次機會
如果大家都覺得唔好睇就會自動消失
覺得唔傷眼既就多D回下啦
原來自推真係好冇癮架
Lm
小弟第一次寫故,各位唔好太高要求
我都唔會太拖,希望可以寫到節奏明快d
大綱已經有,細節位邊寫邊諗,所以係冇存貨的,盡量一日最少3篇啦
同埋發覺自己好多字唔識打同寫,所以有時可能會用同音字,唔好中出我
為左節奏明快d,我會設定到主角日文好勁
比飛田兩個字呃左入既,依家正式開始出發啦

第一日
搭左4個鐘頭機,終於第一次黎到日本啦
今次因為生日唔想係香港過,所以拎左幾日假獨遊日本,
咁點解要黎大阪,緊係為左解除成就啦,
唔好誤會,我唔是青頭
之前都拍過幾次拖,但都冇一次耐過半年
可能我大男人掛,不嬲都頂唔順d港女
咁個個都知日本妹溫柔體貼架啦,但係你講者,我就要信呀,所以決定黎親身驗證下

由於我細細個為左打機已經開始學日文,斷斷續續加埋都有15年了,
所以就算第一次黎日本,獨遊都唔成問題,
加上出發前做晒功課(睇包膠),我都好有信心順利解除成就

到酒店已經6點幾,反正冇晒太陽,咁就慢慢沖個涼先出發啦
沖完涼又抖下再睇下包膠,獨遊就有依樣好,
唔駛理其他人,比著你同條女黎,一到酒店放低行李就話要落街買藥啦
睇到差唔多8點就出街搵野食啦,
就算你日文有幾叻都好
平時打機就唔駛出聲,依家到要點餐就瀨野啦,緊張到要一隻一隻字嘔出黎
一出閘就脫腳,希望唔會影響到一陣細佬個餐啦,
拿拿聲食飽就向動物園前出發啦

搭左一陣車就到啦,咁就跟住google map帶領我去啦
越行越近,個心就跳得越快,
話晒第一次黎日本玩依d野,仲要單拖
有咩事比人溶左都冇人知
所以行到咁上下就收起部電話
費事比人誤會我偷拍啦

終於見到第一間亭
首先我就沿住左邊開始掃,弓字型咁行一轉先,
嘩,真係大開眼界,好多囡囡都靚到有av既級數
本身想話記住d店名,有邊個岩心水都可以番轉頭,
但記下一個,記下又一個,加上又有d緊張,
最後行完咩都唔記得晒,
咁就去公廁痾篤尿冷靜下先,
望下隻錶已經原來已經10點幾
睇黎都唔可以再簡咁多
所以我就改變策略,見到岩feel既就入閘
係我重新開始行就發現,好多間都已經冇晒囡囡坐係度
應該大家都係趕住入完閘搭車番屋企
行到第10間左右,終於比我見到啦
未行到埋去,龜婆已經係咁話"多左多左"
咁緊係唔理佢,繼續望番囡囡
囡囡都望番我笑一笑,點下頭,怕怕醜醜咁
佢眼仔碌碌,塊面有小小BABY FAT,有個好得意既下巴仔,個FEEL有D似葵司,望埋去都幾大波下
咁我都決定唔再行其他啦,直接入閘
行到門口,龜婆一睇就知我唔是本地人,
笑笑口同我講WELCOME,跟住就拎個價錢牌出黎,
咁我就話20分鐘OK?龜婆即刻180度變臉,但都話OK
跟住囡囡就起身示意我除鞋上房
然後就開始佢既沉船之旅

上到房,緊張既心情又番番晒黎,
雖然睇過好多包膠,但話晒都係第一次親身體驗,感覺好唔同
因為包膠有既野你未必有,冇既又有可能發生
依個感覺真係好刺激

入到房,我主動同囡囡講我係香港人,但係都識講日文
佢話咁就好啦,因為佢自己英文唔好,
跟住佢行左去我後面,幫我除左件外套掛起左先
唔通依D就係日本妹既溫柔
我地坐左係枱邊,佢拎多次個價錢牌出黎
溫聲細氣咁問我係咪簡20分鐘,我話冇錯
比左錢佢後,佢就起身叫我等一陣
睇左包膠都知佢係拎錢落去比龜婆先

係佢臨落樓梯既時候
我講左聲等等,接住話都係改30分鐘
佢聽到之後個樣有d驚喜,笑住咁講“阿lee加多個jar e媽s”
咁重新比錢後佢就真係落左樓啦

其實睇左好多包膠都話玩飛田20分鐘就夠
主要原因應該係省錢,密食當三番,試多幾個仲好
咁點解我會決定改玩30分鐘

首先講番佢今日既衣著
係一條白色吊帶碎花透薄連身睡裙,長度岩岩遮到條底褲
係佢轉身行落樓既時候,我睇到佢個半透明既屎忽
係一個應該有做開運動先有既屎忽
望落夠挺夠圓,絕對唔係平時見到果D又塔又墮
就係因為依個屎忽,我就決定比多5000蚊

過左一陣囡囡拎左杯茶同D零食上番黎
我地坐番係枱邊,佢遞左杯茶比我
老老實實你個杯都唔知有冇洗,一日幾十人飲過
我都係放番低算啦
跟住我地開始傾下計

我:你好呀,我叫XX呀,你叫咩名呀
佢:你好,我叫葵司呀(因為佢似似地我直接叫佢做葵司啦)
我:係呢,有冇人話過你似葵司呀?
佢:葵司?邊個黎架?唔識呀
我開左部電話GOOGLE比佢睇
佢:哈哈,佢靚過我好多,你睇好多AV架?
我:都多架,學多D野麻
佢:哈哈,AV有野學架咩
我:日文囉,唔係邊有講得咁好呀
佢:哈哈哈,我仲以為學其他野添
我:咁你以為學D咩呀?

佢冇答到我,但係就DUP低頭紅都面晒,佢知道自己中左我個圈套
當我以為玩到佢既時候
佢用失頭哥同腳尖"行"左去我面前(佢本身跪係度坐)
然後拉起左我件衫
佢:學依D囉

之前PO過既再校對多次,有D字真係唔識寫/打用同音字
今晚再出
留名
留名
留名
面對佢突然既進攻,作客既我唯有配合就範
我順勢舉起雙手諗住等佢除得方便d啦
點知個衰妹放開左我件衫,露出得戚既表情
奸笑住講:衫就你自己除啦,最多我幫你除錶啦
ok fine,打和
ok fine,打和

玩野咩得幾句
最後佢真係幫我除左隻錶
跟住佢就起身背住我開始除佢條連身睡裙
佢用向下除既方式,將兩條吊帶係對手度穿出,
再將條裙由胸前拉落腰,腰再到屁股,再由條裙自己跌落地
跟手再解bra扣,除bra果陣仲用隻左手擋係胸前
十足十岩岩出道既女優,拍第一段自我介紹片果種除bra方式,可惜係背住我囉
係我睇到入晒神之際,
佢將係手腕條橡筋咬住,再用雙手將佢長到胸前既頭髮向後窄起,
原來佢要 縛 馬 尾
依個動作配合埋間房暗黃色既燈光實在好誘惑
雖然我只係見到佢少少側面,但已經睇到細佬開始有反應
ok fine,打和

玩野咩得幾句

sor呀,邊食飯邊打
佢轉過頭依然面紅:哎呀,唔好望啦,你快d除衫啦
我吞埋啖口水都開始除了
跟住雙方都除剩條底褲,佢示意我埋床度
我坐係床中間,佢側身跪係床尾,慢慢除埋條底褲,全裸係我面前
雖然皮膚唔算好白,但睇得出係後生女既皮膚
除左bra後雙峰明顯比我係外面睇既時候細
應該夾得好辛苦下,目測b尾c頭,乳頭細細粒,淺色,可以接受啦(反正真葵司都唔係大波)
再黎條蛇腰就真係夠晒幼,再配埋個有肉地既屁股,依條女外貌身材我比80分
快!
佢係床邊抽左幾張濕紙巾出黎,
佢:我可唔可以幫你下抹身
我:好呀,唔該
佢慢慢係我個胸度抹,由於抹既時候靠好近
我就係佢耳邊文下,好香好年輕既味道
視覺 味覺 觸覺 3樣加埋已經令到細佬硬左一半
當佢抹到去肚個陣,仲唔知有意定無意用手肘撞左下細佬添
加埋依下撞擊已經令我有即刻推低佢正法既沖動
但原來佢自己都知道撞到我,講番句唔好意思
咁我當佢無意啦,我話唔緊要,麻煩你啦
跟住佢幫我除埋條底褲

聽日繼續,訓先
文呢屌你
成11個鐘都冇update
文呢屌你
成11個鐘都冇update

番緊工呀巴打,今晚先得閒打

多謝你肯睇
快啲啦
下次再黎既話一齊去
下次再黎既話一齊去

但你係橫濱喎
下次再黎既話一齊去

但你係橫濱喎

坐子彈火車又點話
support 下
解除成就 打機咩
輕推
support 下

多謝支持,今晚一定有甜
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞