【AA制出事】女事主獨家剖白:食咗4個鐘 撕爛1,100蚊……

83 回覆
40 Like 1 Dislike
實俾個男人嚇死
cc台柒到
其實簡單D就係條友飲大左傻撚左囉

案件重組:
男: ,女
:幾錢?
:$2100幾啦
:不如AA,呢度$1100
:屌你老母,當我係咩!

:(醉梗)然後將$1100撕爛,再睇真啲 屌原來錢嚟,袋返;再打柒條女 屌你老母搞到我撕爛嗰$1100,含撚啦你,屌你老屌!
咩新聞黎架屌
袋返

中年男女因「AA制」問題而大打出手事件,《蘋果》下午聯絡上事件中38歲姓王女事主,但她指事件本身並不光彩,只感到「好瘀」,為她帶來不少困擾,亦拒絕接受錄音訪問,只肯簡單回應事件,亦強調不願再接受訪問,現時只希望事件盡快平息。

王女表示,與有「中古王」之稱的37歲玩具店老闆相識不久,因買「game」在網上認識,聊天期間對方表示有很多「game」積存,並問她可否協助散貨。王女稱「佢話拆番佣畀我」,於是「中古王」提出於前晚一起吃晚餐,這亦是兩人首次同枱食飯。

4小時晚飯期間,兩人都有喝酒,男方提出可給與佣金10%助散貨。直至晚飯尾聲,王女表示對方主動結賬,她問對方「張單幾多錢?」,男方表示2100多元,她於是給與對方1100元,但想不到對方反應極大,「佢將全部1100蚊撕爛晒,之後佢袋埋」,隨後便發生不愉快事件,她報警求助。

王女坦言,事件發生後很受困擾,承受很大壓力,其間收到不少朋友來電,母親亦替她擔心,所以她希望事件盡快可以完結,自己亦不會再與男方見面,「已經block晒佢」。

篇報導講到啲game好似精咁
袋埋啲爛左嘅銀紙拎去銀行兌番
又可以係女女面前威 又有錢袋 佢就醒目呀
條女打咗格都feel到係驚青型溫柔型好女仔嚟
花容失色咁 點都唔似係佢出手/生事端先囉 你話我天真畀女人外表呃咗我都係咁話架喇 根本就好難會覺得唔係條醉仔禿頭佬生事+出手

條仔想有下文,
女仔aa肯俾錢即係明示無行啦,
仲唔火都黎咩

案件重組:

:(醉梗)然後將$1100撕爛,再睇真啲 屌原來錢嚟,袋返;再打柒條女 屌你老母搞到我撕爛嗰$1100,含撚啦你,屌你老屌!

高質到你...

案件重組:

總之條友37歲就禿哂頭 第一次見面就飲到貓哂 咁無分寸 亂尻嚟 點睇都似有情緒炸彈架喇 唔洗懷疑佢有咩on9嘢做唔出 唔明點解有啲人極力試圖屈條罪狀畀個女人
cc台真係好撚低質 都係波台好

波台有幾好?
耐人尋味
琴晚班人仲如獲至寶咁
之前一味屌鳩條女嗰啲人出講兩句啦
今朝炒到拉哂手制,叫左你班友唔好再踩油架啦
個故事係點架
香港真係多痴線佬,條女都萛係咁主動比返1100
連登成班柒頭又炒晒車
連登成班柒頭又炒晒車

條女片面之詞你又信
仲諗住雙方有機發展
連登成班柒頭又炒晒車

條女片面之詞你又信

人地牛角老板專登打返去問員工架
出埋新聞都要炒車
真係好撚on9
不論件事係點,走去撕爛銀紙都唔會係正常玩法⋯
女仔aa唔代表唔受溝架喎
第一次出黎食 仲要咁貴
同埋男方請曬 個企圖太明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞