一人一個試過同另一半講過最難聽既說話

22 回覆
1 Like 1 Dislike
我先
你要分手,好!等我玩夠就比你分

用狗去形容你都侮辱隻狗
我可以無左你,但你唔可以無左我
我可以無左你,但你唔可以無左我

犯賤既我 唔可以無左佢
係我心你愛唔愛我個d根本都唔重要,其實我覺得拍拖好無聊

我係唔會冇條件付出

我係唔會等你

我唔會俾綠帽人戴。。但我會係搵到自己鍾意既時候就會好決絕放手,我做唔到1拖2。。但可能會騎牛搵馬

我講過我唔會搵一個係差過我而家自己有既

講真。。以你d性格。。。真係冇可能一齊到

講真。。我冇認真過亦都好憎你認真

Sorry...真係接受唔到蠢加冇才華既人

姐係唔會結婚,玩下咪算囉

你咁L蠢。。點考xx

我係唔會冇條件付出

我係唔會等你

我唔會俾綠帽人戴。。但我會係搵到自己鍾意既時候就會好決絕放手,我做唔到1拖2。。但可能會騎牛搵馬

你咁L蠢。。點考xx

但我仲係好愛佢
無,因為我就算嬲佢/佢做錯個陣都好清晰知道我鍾意佢所以我唔會講啲咩晦氣說話
無,因為我就算嬲佢/佢做錯個陣都好清晰知道我鍾意佢所以我唔會講啲咩晦氣說話

我都同自己講 佢都係發脾氣先咁講。唔係真心既
同ex講我當你係 咁玩咋

好希望學到你小小 最衰自己唔爭氣
同ex講我當你係 咁玩咋

我話你叫雞都要比錢啦!分手?好~收你平啲

我係唔會冇條件付出

我係唔會等你

你咁L蠢。。點考xx

但我仲係好愛佢

我都係!
另一半同自己講

你“你唔係覺得你靚過佢呀?”
佢=佢ex

真係好難聽...
簡單講左句:我真係好憎你 我唔愛你
雖然唔係真
你憑咩呀?你以為你自己係我邊個啊?
利申:手已分
你去死啦仆街

好希望學到你小小 最衰自己唔爭氣

因為有個嬲個陣講野幾閪嘅另一半
我更加知道無可能喺佢爆嘅時候我又爆返佢
不滿嘅我會如實喺我同佢都平靜嘅時候講

男朋友對我講
「其實你係咪到 我係冇所謂 你唔係到我可以打多啲機添」
佢次次都會意氣用事 但次次都講啲好難聽既野
唔想傾 就咁啦
唔想傾 就咁啦

係佢同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞