一人一樣送過比ex最貴嘅嘢

324 回覆
2 Like 1 Dislike
同居既租金

開頭叫我出來一齊住,話一人一半租金,
到第三個月就甩期了,之後我一個人比晒,
問佢,佢就話洗大左,又填咭數。
一共租左4年

呢4年間 夠用?
本身自己屋企窮 仲咬過兩年老綜 後尾老豆搵到工先叫安定啲 我係冇零用錢既 每日得45$飯錢 每日死慳死抵 食7仔啲頹飯 食車仔麵 儲左大概2000定唔知2500(唔太記得 )買左個銀包比佢
最後 因為我唔肯比個處佢(我當時中學都未畢業 )就飛左我
利申 真絲

絲打
值得擁有更好
呢句野你配

冇錯
絲打值得有個更好嘅男仔
日本旅行X1 全包
自己
送DW 佢仲要送返比我轉頭 雖然有啲on9 但都係開心既
個時有對nb既限量版冇我自己size又好想要
但係見到有佢既size
之後就買左比佢, 我自己著唔到都想佢著
點知佢隻腳有小小肥
買細左半個size比佢
個時有對nb既限量版冇我自己size又好想要
但係見到有佢既size
之後就買左比佢, 我自己著唔到都想佢著
點知佢隻腳有小小肥
買細左半個size比佢

齊齊冇得著
單方面付出 唔會長久

絲打單方面付出?唔開心?

去到後期係[/quote]
單方面付出真係好難頂
HERMES手袋
單方面付出 唔會長久

絲打單方面付出?唔開心?

去到後期係

單方面付出真係好難頂[/quote]
一隻手掌拍唔響
我個心
兩件supreme box logo hoddie 萬4
如果再買佢會返黎我都願意
鑽石頸鏈
送過對波鞋3000左右
我個心
同埋寫過嘅啲嘢
agnes.b 頸鏈同銀包~大約千幾蚊~個時剛剛出黎做野
比佢加3蚊飲凍飲
2000蚊Vivienne Westwood銀包
諗返起都On9 2000蚊應該可以買到Miumiu Tory Burch 果啲
果陣仲要中學未畢業

咩款要2000蚊 係我記憶學生時期一個vw銀包都係900蚊左右
兩件supreme box logo hoddie 萬4
如果再買佢會返黎我都願意

supreme真係好撚貴啊

係你嘅 兜兜轉轉都會返嚟你身邊
自問自己買GAME都控制唔到會狂玩

點解樓主會信送比佢之後佢會理你
自問自己買GAME都控制唔到會狂玩

點解樓主會信送比佢之後佢會理你

因為個信字
我岩岩買咗機票 條撚樣話冷靜下 我屌佢老咪!

買完機book晒野之後話唔去再block我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞