果陣NOTE出大機,蘋果又跟,今次18:9mon睇死垃圾蘋果又跟扮新野

59 回覆
12 Like 5 Dislike
睇兩邊弱智fanboy大戰真係好過癮

個個講到間公司自己有份
睇兩邊弱智fanboy大戰真係好過癮

個個講到間公司自己有份

咪就係
身為個用家究竟佢公司有幾多現金
佔國家幾多成GDP
關我鬼事咩
Apple 唔成熟既科技都唔會拎出黎
所以唔係出先代表好
所以唔係出先代表好

唔要3.5mm好成熟?
助聽器耳機好成熟?
乜撚野18:9
2:1就2:1啦
所以唔係出先代表好

唔要3.5mm好成熟?
助聽器耳機好成熟?

仲有Apple maps, Apple music

明眼人一睇就知Apple 抄三叔!Apple可恥

太過分
我覺得iphone 同config出2個尺寸係迎合不同需要
而三叔note同s系列係2條產品線
而加s8又跟住玩s8同s8+
想點
我覺得iphone 同config出2個尺寸係迎合不同需要
而三叔note同s系列係2條產品線
而加s8又跟住玩s8同s8+
想點

三叔機海式全cover都唔係今日嘅事。總之收晒apple今年新機有咩料先,唔理好醜都早過apple出左相近嘅功能,之後老西都話人抄佢。
唔使講野,今年早出過新iphone嘅note8 一定係full screen mon, 之後又話人抄佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞