iphone想攞返啲相

41 回覆
1 Like 0 Dislike
我唔見咗部iphone7

幫我攞返啲相我幫你搵i7
偷機死全家

唔該樓豬俾返部機我 裏面啲相對我好重要
得一樣野可以做到
就係洗機

我要相呀!!!

你冇備份開既話可以放棄
如果輕易拎到手機的資料

美國fbi就唔會用幾百萬美金去開部 iPhone 5c

呢次係apple唔肯幫fbi je,上面都有巴打話有單拎去apple,佢哋可以幫你搞
如果輕易拎到手機的資料

呢次係apple唔肯幫fbi je,上面都有巴打話有單拎去apple,佢哋可以幫你搞

係冇得搞
真係冇得搞
有單都冇得搞
偷機死全家

我全家都好幸福

唔該樓豬俾返部機我 裏面啲相對我好重要

講左我個部4s黎
得一樣野可以做到
就係洗機

我要相呀!!!

你冇備份開既話可以放棄

個icloud爆左 個陣備唔到
如果輕易拎到手機的資料

係冇得搞
真係冇得搞
有單都冇得搞

究竟有冇其他方法?拎返深圳得唔得?
俾翻部機人啦 屌你老母

屌 唔係我嘅我攞人地啲相黎做乜柒呀
如果一早肯俾8蚊買大D個ICLOUD,依家就唔使俾人叫俾返部機人啦.又話D野好撚緊要,但又覺得8蚊好撚貴,真係矛盾
[[url]imghttps://na.cx/i/0FmGEV3.jpg[/img][/url]

點解今時今日都有人post廣告

個廣告⋯都算有用嘅⋯

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞