深圳龍華某酒店泳池水下裝置漏電,電到唔識郁

89 回覆
32 Like 3 Dislike
一黎就搓? 識唔識CPR架

唔係一黎就㩒咩?咁要點做
撈起果陣慢條斯理
壓緊果就同人鬥快爭對咀呼氣

你老母個西啦。 求下你唔好沖出黎柒啦。
你估吹人好撚好玩。好正免費打茄輪呀?

返你老母個西啦字都唔識打喺度吠
一班on9繼續盲反啦
你老母望撚住佢電成咁浸左係水。
仲咁撚得閒檢查十秒呼吸咩。
唔好識少少扮代表啦。
跪邊到。手直唔直。
唔係施救既重點。只係考試重點。當然跟正確姿勢最好。
人地泳池都無幾個 游水唔普及。
救又比你屌中國人。唔救又比你屌中國人。
你班廢青真係難服侍
利申:救護

呢位ching 就心水清

但係佢搓左幾下就去咀
咁樣啱架咩
利申 咩都唔識 想學下野
一班on9繼續盲反啦
唔好識少少扮代表啦。
跪邊到。手直唔直。
你班廢青真係難服侍

呢位ching 就心水清

但係佢搓左幾下就去咀
咁樣啱架咩
利申 咩都唔識 想學下野

好似一條友做就搓15野就吹
兩條友就一個吹一個搓
啲 cpr 手勢錯晒
佢邊度學師架

揸波咋 c乜春pr
你班友
好奇想知樓上果啲救過真人未
根據報料,「泳池漏電」事件發生時間為2015年7月21日,地點是在越南的一家海邊五星酒店,原來叫做芭芭拉,現在改名為奧拉尼度假公寓酒店。事發原因是水底燈光漏電。

視頻中的受害者不是中國人,是東南亞某國居民。游泳池漏電,一個大人和一個小孩都被電暈了,後來一個中國遊客聽見呼救聲便下水把大人救了上來,差點把自己的命也搭了。

孩子的母親因為語言不通到處呼叫,自己也下不去救孩子。隨後就發生了視頻里的一幕:酒店的越南服務生把電源關了,然後把孩子救了上來。從被電到救上來,已經過去了十幾分鐘了

https://read01.com/RQ2Jy2.html
舊式cpr味騎人

Cpr都有味?
嘩!即刻揸下波先,唔好講咁撚多
舊式cpr味騎人

Cpr都有味?

根據報料,「泳池漏電」事件發生時間為2015年7月21日,地點是在越南的一家海邊五星酒店,原來叫做芭芭拉,現在改名為奧拉尼度假公寓酒店。事發原因是水底燈光漏電。

視頻中的受害者不是中國人,是東南亞某國居民。游泳池漏電,一個大人和一個小孩都被電暈了,後來一個中國遊客聽見呼救聲便下水把大人救了上來,差點把自己的命也搭了。

孩子的母親因為語言不通到處呼叫,自己也下不去救孩子。隨後就發生了視頻里的一幕:酒店的越南服務生把電源關了,然後把孩子救了上來。從被電到救上來,已經過去了十幾分鐘了

https://read01.com/RQ2Jy2.html

越南人都唔係好野
落後貪污國家
個post好多on9仔
積口德Ing
阿嫂你冇野牙
舊式cpr味騎人

Cpr都有味?

Nice
兩個救生員爭做人工呼吸
一班on9繼續盲反啦
唔好識少少扮代表啦。
跪邊到。手直唔直。
你班廢青真係難服侍

吹先定搓先?
一班on9繼續盲反啦
唔好識少少扮代表啦。
跪邊到。手直唔直。
你班廢青真係難服侍

吹先定搓先?

搓 (好似係)
個post好多on9仔

真係
連登已死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞