星二村長冇day off抵撚死9up區 IV

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
屌樓上兩個老母
食麥樂雞食到窒息啦
食麥樂雞食到窒息啦

同cos b食?
出面嘈咩,見到連囝狂俾人屌

連狗系垃圾

Yes 垃圾未俾人屌

連狗行返牙租條舊路

等仆街啦佢
唉 神傷 睇埋啲垃圾波
天朝interview slp了
食麥樂雞食到窒息啦

同cos b食?

Yes同佢兩個人食18件都食唔哂
食麥樂雞食到窒息啦

同cos b食?

Yes同佢兩個人食18件都食唔哂

weak
利申 真絲 20歲
我同佢返pt識 可以話係一見鍾情
第一眼已經覺得佢好charm好sporty
都feel到佢成日望我 我身材都唔差 白滑長腿
之後佢主動攞我ig 跟住過多幾日交換埋snapchat
我地對話其實都好曖昧 feel到佢有野 同埋放工佢會送我返屋企 仲有時請我食飯 都對我好好

但有次放工成班fd去飲野 傾傾下變左dirty talk
開始講有關性既野 咁就有講大家有咩經驗啦 我地講左其實我唔係處 同埋試過比人口爆

過多大概兩日後 佢已經對我好冷淡 我開始忍唔住同佢表白想問佢咩事
佢就話因爲我唔係處 所以佢接受唔到 而佢又未扑過野 所以好介意
但我真係好中意佢 我唔想因爲咁冇左呢個人 我已經好後悔個處比左ex

但有fd同我講一個男仔真心中意你係唔會介意 話佢唔係真心中意我
利申 真絲 20歲
我同佢返pt識 可以話係一見鍾情
第一眼已經覺得佢好charm好sporty
都feel到佢成日望我 我身材都唔差 白滑長腿
之後佢主動攞我ig 跟住過多幾日交換埋snapchat
我地對話其實都好曖昧 feel到佢有野 同埋放工佢會送我返屋企 仲有時請我食飯 都對我好好

但有次放工成班fd去飲野 傾傾下變左dirty talk
開始講有關性既野 咁就有講大家有咩經驗啦 我地講左其實我唔係處 同埋試過比人口爆

過多大概兩日後 佢已經對我好冷淡 我開始忍唔住同佢表白想問佢咩事
佢就話因爲我唔係處 所以佢接受唔到 而佢又未扑過野 所以好介意
但我真係好中意佢 我唔想因爲咁冇左呢個人 我已經好後悔個處比左ex

但有fd同我講一個男仔真心中意你係唔會介意 話佢唔係真心中意我

沙高
我正式宣佈,Costanza係同NBen一戰中勇戰受傷,短期之外都上唔到波台
我正式宣佈,Costanza係同NBen一戰中勇戰受傷,短期之外都上唔到波台

坤哥

坤哥

一齊去醫院探牠?

我幫佢報仇

坤哥

一齊去醫院探牠?

又崩牙?

坤哥

一齊去醫院探牠?

又崩牙?

聽講成排牙甩晒要用假牙

坤哥

一齊去醫院探牠?

又崩牙?

聽講成排牙甩晒要用假牙

假牙狗
N賓可否不要老🚬

唉🚬

我12碎= =

村長可否不要老🚬
N賓可否不要老🚬

唉🚬

我12碎= =

村長可否不要老🚬

佢16碎...
N賓可否不要老🚬

唉🚬

我12碎= =

村長可否不要老🚬

佢16碎...

貢禾呢
N賓可否不要老🚬

唉🚬

我12碎= =

村長可否不要老🚬

佢16碎...

貢禾呢

37碎

gummmmmmmmmmmmmmmmmm

Hi鋼囝
今日拍完片啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞