[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (520)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
小q蛇柯屎救濟未
好似黎遲左..無野玩了
買唔買臭腳好
貼Ali圖既手足
可以入谷

Ali肚臍正到
求入谷:
tg: Lailai202069

收了
好似黎遲左..無野玩了

。。。
冇波賭都唔好搵其他野黎玩呀

上次有人話會jer返人轉頭 係咪你 定我記錯😅

一定係你記錯💁🏻‍♂️
自從跟左小喬大蛇既水之後 個人又富裕左 唔中果陣唔緊要 因為小喬大蛇會係你注碼既十倍 而且可以得到小喬大蛇既道歉安慰

咁樣個人又精神左又有錢贏 所謂話小喬大蛇簡直係上天派黎既神黎打救我地依班蟻民
好似黎遲左..無野玩了

試下同西面開戰
好似黎遲左..無野玩了

試下同西面開戰

佢家下好惡。。。
自從跟左小喬大蛇既水之後 個人又富裕左 唔中果陣唔緊要 因為小喬大蛇會係你注碼既十倍 而且可以得到小喬大蛇既道歉安慰

咁樣個人又精神左又有錢贏 所謂話小喬大蛇簡直係上天派黎既神黎打救我地依班蟻民

Yes
好似黎遲左..無野玩了

試下同西面開戰

佢家下好惡。。。

你男哥都怕?
六點買乜好
屌你判官 jer走左波post陀地小喬大蛇啦 無佢d水我地仲點斬狗會呀
阿德Dylan McGowan 同Regan停賽 靠件炸彈Lacopo La Rocca踢中堅 此子上場輸兩個十二碼俾西流 協助西流以二比二迫和阿德
不過箭頭Diawara腳風甚順 我認為阿德會在有入球嘅情況下落敗 入球大買得過
開左谷就自己同班信徙圍爐啦 得閒又突起個龜頭返黎做乜尻
阿德Dylan McGowan 同Regan停賽 靠件炸彈Lacopo La Rocca踢中堅 此子上場輸兩個十二碼俾西流 協助西流以二比二迫和阿德
不過箭頭Diawara腳風甚順 我認為阿德會在有入球嘅情況下落敗 入球大買得過

問小q啦
屌你判官 jer走左波post陀地小喬大蛇啦 無佢d水我地仲點斬狗會呀

入佢個狗竇囉 人地有幾十人

咩狗竇呀 你咁樣話小喬大蛇 係侮辱左狗呀
小喬sir都未出水 出黎分析搏咩🤔🤔

3.5都得?
好似黎遲左..無野玩了

試下同西面開戰

佢家下好惡。。。

米挽
開左谷就自己同班信徙圍爐啦 得閒又突起個龜頭返黎做乜尻

睇完前段仲想讚你無粗口
小q又jer我西面做乜柒 開左谷就唔好返黎啦

我幾撚時jer西面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞