Mk仔懸紅2萬追數(內有圖)

83 回覆
81 Like 10 Dislike
我要走 真係無人揾到我!
我要走 真係無人可以揾到我!
唔係咁開心下話
「我姓賴咖 第一日知 ?」
啱啱打咗過去 把聲幾好j
我要走 真係無人可以揾到我!

幫得人找借得出去預左對方唔會還
問你借十個咪比兩個佢買斷左個朋友囉
人地要走數你斬佢佢都唔會找架啦
不如抽多一成出黎搵人刮到佢先
再拎三成比收數佬搞啦
放上FB有撚用咩
Ok,網絡公審
我係佢就搵fd扮收到,還少幾皮

叫個fd contact perry話搵到自己,先收20000,再立即著草。要報新地址,再收5000。最後搵個fd代收條數,拎埋個三成。

還錢發達大計

叫個fd contact perry話搵到自己,先收20000,再立即著草。要報新地址,再收5000。最後搵個fd代收條數,拎埋個三成。

還錢發達大計

一個月loop 4次
年薪百萬無難道
香港地借/爭錢唔還無罪,只有啲無智慧嘅人先承受啲咁嘅惡果

屌你老母我憑實力借返黎 點解要還

咪係

又黎

借十尻幾萬走數 條友都幾把炮

還錢發達大計

而家啲新會然唔會有人識呢套戲架啦
翻去聽音樂啦

還錢發達大計

一個月loop 4次
年薪百萬無難道

泥公仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞