港女其實好好 顏值又高 又共患難 又AA制

66 回覆
23 Like 73 Dislike
顏你射你老母的價值?

Agger
睇我User name
認同,香港地係多普通樣,最緊要係你肯主動望人d女就會比返個眼神尊重你識欣賞佢咁,不過近依幾日出街望到d女唔知點解想笑,開始諗邊條女有做ptgf

我都係
見到d樣唔錯就會諗係咪有做ptgf

依幾日見到靚女 就會有個價錢牌浮岀黎
你低汁姐
寫「樣靚」好撚難咩 屌你老母
冇波 不了
講樣靚幾時都未到港女,先唔講台妹,宜家北方佳麗都屌打港女,共患難?有錢咪同你共囉

Hong Kong Girl is Chicken is Public Toilet, no doubt.
樓主假膠
講樣靚幾時都未到港女,先唔講台妹,宜家北方佳麗都屌打港女,共患難?有錢咪同你共囉

Hong Kong Girl is Chicken is Public Toilet, no doubt.

不能同意更多
講波唔夠台妹大
講樣北方佳麗贏
港女
負皮,樓主自己諗諗點解

不能同意更多
講波唔夠台妹大
講樣北方佳麗贏
港女

巴打你品味幾奇特喎

不能同意更多
講波唔夠台妹大
講樣北方佳麗贏
港女

巴打你品味幾奇特喎

會唔會係掉返轉呢?
講樣台妹
講波北方佳麗

支那妹d樣
波就係大既
可惜對波都AA

支那妹d樣
波就係大既

台妹>>>>>北方佳麗>>港女(臭閪)
可惜對波都AA

平胸先正囉
平胸先正囉

平胸我自己夠有啦
女要平胸做乜撚,我揸自己唔撚好?
好條毛 好似我老婆咁 住私樓 乜都唔洗佢交 請埋工人比佢 仲要一個月比佢一皮野 佢都話冇錢洗 要買「香襪屎」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞