[曼城下季再出發大聯盟] 曼城金錢足球勝利暴發戶球迷吹水區179

1002 回覆
6 Like 6 Dislike
似係哥狗對前面三個無乜信心
我諗佢都知唔係SANE AGUERO STERLING個皮
又見到拜大炒巴狗 驚自己都做小丑
咪係度試陣
出局事小 畀自己舊東家大炒侮辱事大
弱撚智唔信前面兩條柒頭都信下Kdb,一早433成隊波幾多進攻機會,撚會比人入到三粒咩,佢兩個點柒法都入到多球掛
咁撚驚自己做小丑到頭來竟然係唔信自己踢撚左幾季既球員同陣容,依家排鳩陣真係柒到全世界笑緊你有幾多錢都冇撚用阿哥狗
最希望里昂贏拜再贏鈀

咁樣我地即刻變到冇咁柒
駁唔到 成鳩日臨時轉陣 即係對自己果套根本冇信心
PSG柒左幾年 今年都吐氣揚眉入決賽 我地仲柒下柒下
Psg贏r歐聯嘅話
哥狗死十萬次都唔夠
打完j邱翻高條褲
我想psg贏喎
有咁柒得咁柒
我想psg贏喎
有咁柒得咁柒
哥狗下季開始玩大d啦
試下三季十六強出局
Kalidou Koulibaly is getting closer to Manchester City, who have offered €70M + add-ons to Napoli. A deal is now looking like it can be completed very quickly.

Koulibaly has agreed personal terms with City for a contract until 2025 (€10M/year). (SPORT)
啲人仲要大部份佢自己買
出局-買人-出局-買人
無限loop
永遠都係球員廢
永續哥狗
中堅嚟講年紀問題唔大嘅 只希望可以清走埋高薪低能果幾件
唔係哥狗on9邊會輪到里昂
淆閪到畀假地址 去到人都無 果然鏝狗淨係成縮
講真你係勁既 我理得你幾多歲
廢撚到睇唔起你
最憎佢永遠大賽先試陣
仲要次次柒出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞