[A/I] Fate Grand Order[123]這樣的fate/go..沒有守護價值

1001 回覆
6 Like 63 Dislike
又係Maytoy

公道說話
除左炒得起既貨會遲
其他都準既

識佢老闆,買野有折
但依家想要既都係自己搵批發落ORDER多

求詳細教學

首先你要做呢行

你做開呢行,幾細貨量都開單比你既...留條路嘛

磨到2046組合
又係Maytoy

公道說話
除左炒得起既貨會遲
其他都準既

識佢老闆,買野有折

求詳細教學

首先你要做呢行

其實係批發周圍R數
香港玩具批發愈來愈慘,日本批發成日大劈價,依家又可以SHIP過黎比用戶,
所以佢地D生意難搵好多,唔係以前話你落一隻就唔撚理你果D
結論 點樣買pvc最抵?
又係Maytoy

公道說話
除左炒得起既貨會遲
其他都準既

識佢老闆,買野有折

求詳細教學

首先你要做呢行

其實係批發周圍R數
香港玩具批發愈來愈慘,日本批發成日大劈價,依家又可以SHIP過黎比用戶,

其實係孤囝同精粉打殘個市場
前者玩訂價,後者乜都劈一餐
前者諗唔到,後者例子千值dino getter

但比我做一兩隻既單真係會痴尻線
我真係會覺得比人玩咁款,浪費時間

可能個個唔同
五月我真係唔夠膽搏 俾貴少少算
又係Maytoy

公道說話
除左炒得起既貨會遲
其他都準既

識佢老闆,買野有折

求詳細教學

首先你要做呢行

其實係批發周圍R數

其實係孤囝同精粉打殘個市場
前者玩訂價,後者乜都劈一餐
前者諗唔到,後者例子千值dino getter

但比我做一兩隻既單真係會痴尻線
我真係會覺得比人玩咁款,浪費時間

可能個個唔同

係批發既立場唔怕啦
貨就比左D細鋪,錢就袋左你賺左你既,出面點劈都唔關批發事.

係精品同頑童呢種自批自賣既鋪先仆街乜都劈

精品囉
痴撚線,上網睇GAME PLAY,今次OUTLAST追逐戰好撚癲
係精品訂開
所以真係大~仆街黎
結論 點樣買pvc最抵?

呢個真係無
只可以求最正常價去買

好似隻甩頭CSOR咁精品劈到去好似7百幾
無人估到

精品囉

未開訂

精品囉

未開訂

等聽日睇下有冇開訂

佢晚晚都

佢晚晚都

repost

佢晚晚都

呢排佢晚晚都夜襲我 好似係係布姐到拎左D奇怪既藥

佢晚晚都

呢排佢晚晚都夜襲我 好似係係布姐到拎左D奇怪既藥

貓貓呢

用儲左成個星期嘅30石盡地一搏
玩左一個月到最好彩嘅一次

用儲左成個星期嘅30石盡地一搏
玩左一個月到最好彩嘅一次

明明聽日就講CCC...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞