一人一部美容儀推介

23 回覆
0 Like 0 Dislike
想買返部 導出 導入 rf 聲波

有冇好介紹
如果勤力做點都有啲用,唔用就再好都冇意思。

利申:曾經購物狂
有冇邊個牌子好用
搭單想問下有無啲細細部既Aqua peel機推介
Abeluna新嗰部太大部
Dualsonic Luxury 家用HIFU機
https://www.yohohongkong.com/product/18871

有錢既買部屋企做好過...見到真阿雪試用片應該係掂既
超同意買完要密用先有啲用
好貴但好似好有效,過多十年先買又未去到咁差
日日用
最近岩岩入手Yaman RF20 美容儀
貪佢功能多 導出 導入 眼部 EMS提拉 紅光 冰敷
一部搞掂岩曬懶人
效果唔算好dramatic
不過皮膚都keep到冇咩大問題
我都有興趣呢部 本身冇用過呢啲美容儀
絲打覺得值得買嗎?皮膚有更好?請多多分享
Lm 想買超聲刀
咩嚟㗎 去死皮?
最近買左FOREO ufo 都幾好用
D面膜精華多到可以做到2-3次
跟住試過用自己平時用既mask做
好快張mask吸收哂變乾

想問下有冇人買過jujy d機
近排廣告勁多
眼同hifu 都心郁想買
我自己本身冇用開美容儀 只用過foreo 洗面機
只係今年25歲覺得開始殘想勤力保養下
又唔想出去美容院下下比人sell
所以先research 下家用美容儀
睇到呢部功能比較全面
我自己就想可以一部走天涯 睇下你想要d咩
有d人想專注一個功能既就可以揀其他
So far用完都感覺皮膚firm左少少同光滑左
同埋導出塊面感覺毛孔乾淨左
而且Yaman都算大牌子 用落較安心
不過護膚都係長期作戰 keep住用感覺都唔錯
但係好好用abeluna,千幾蚊部都算抵玩用完好乾淨,滑左好多
真心一問 去暗瘡印邊部好 最好友和買到
友和係咪黑店
我幫襯誠哥,佢有啲冇寫明減價都可以問清楚佢有冇折,通常仲平過友和
友和好早期幫襯左好耐
不過做大左價錢貴左
去印家用儀幫唔到用酸同vitc最快
個人用緊tripollar x,用左兩個月
搜集左好耐資料,貪佢能量大啲啲
好有恆心咁一星期用三次碌到手到酸
皮膚細緻左同法令紋淡左啲啲
襯未去到美容院用住先
我都係得部foreo炸多謝絲打詳細分享
呢排生左好多暗瘡 又唔敢日日敷mask
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞