[桌球] 世界桌球錦標賽 2020 (11)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
近cusion long pot 真係睇到O嘴
https://m.sina.com.hk/news/article/20200815/0/4/2/沙比表示有被奧蘇利雲冒犯-我防守他就一通瞎打-12048412.html

不過沙比還是表示,奧蘇利雲最後三局打得很好,同時承認自己出現了不少失誤。複盤比賽時,沙比說:“第三階段本來是能14-9領先的,有一杆球,他突然放下球杆站起來,正好站在我的視線里,一般人不會這麼幹,我不知道他是不是搞什麼小動作。但他就是他,總是做一些一般人不會做的事情,”

Sina hk 有錯字請原諒

Oso都要打心理戰
原來外國人都話selby d波係boring tactics
笑死
屌唔好再提巴拜
巴仲慘過沙比被反杯
佢完全唔理人問緊乜嫁wor
睇返佢個interview,佢應該係講緊呢球

https://youtu.be/R4gNt-MhouY?t=7045

但佢應該見唔到oso,就算見到都係喺佢視野最邊邊
係咪跟咗Brian cha
咁快開燈呀
隊能左草咁
但睇佢eurosport個interview又好正常 我覺得佢係唔鍾意bbc
佢同Eurosport 咁多節目
雖然咁講有啲鳩
但希望唔好影響到selby oso關係
我都知oso 14年叫佢the torturer, selby好唔likeky
但之後16,7年左右都有一齊打exhibition
純粹好似個感覺大家尊重好feel啲, ososo呢兩年都轉軑成日讚mark williams

桌球界完全唔值得尊重的只有murphy呢隻桌總狗,ali carter mark allen就求其了, 反正唔算hall of fame人
而家仲有邊啲球手係仲有外號好似 火箭,巫師咁...
8點半開波?
屌BBC同桌總關係
murphy R下barry hearn咪有commentary做
barry hearn steve davis個啲都唔駛講啦
oso咁憎桌總
好多喎
但英文囉
the warrior kyren wilson
thunder from downunder neil
Jester from Leicester selby
睇返琴晚decider芥蘭球-6綠波
其實佢係咪想中埋左下cushion拍綠波落底?
見佢打之前係度咁上下位
綠波真係大機會近袋

利申 唔識波
Murphy 做左咩 利申剩係知佢屌過Oso 冇體育精神
牙侵 ace in the pack
neil仲配唔配thunder from downunder
主要就係咁
但乘十零次
有次oso投訴top16都要打qualifer,其實higgins都讚成,之後murphy句句都係話佢造新聞,大明星
跟住上兩年oso告桌總,又係咁

有年murphy話let the table talks,跟住好似俾oso炒10:2左右
年年都係咁,有咩衝出來幫Barry hearn奶,結果如願以償,幾年有commentary做
boring to sleepover
想講oso叫做有兩局有鳩打
一局selby 15上16, 正正係因為佢鳩打selby有pink食
最後個局, 我覺得個下似計出來

咁反而我覺得selby唔應該嘈, 我覺得15上16個局係好撚唔尊重
但個問題佢又唔係fluke, 基本上只係oso完全lost his coolness, 唔尊重埋自己, 但你因此贏喎, 嘈咩

唯一係最尾個下, 但可圈可點
我覺得屌佢disrespect真係合理, 但結果係個局selby贏的話, 佢唔太應該出聲, hendry taylor出聲就無咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞