[各地大賽一浪連一浪] 馬季唞暑討論區LI

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
唔還畀David嘅話
嚟緊Mishriff出親都屌戴圖理同高仕登
我諗都係同Lord North一樣,唔係要quarantine都係我嘅
呢匹有少少唔同
即使有圖理哥在場 但係都係David夥拍佢跑沙地打吡
如果David拎唔返 騎練主都要屌
而家唐卡士打隻5號係馬克羅斯同豬肝個妹 全場最冷
100-1
呀必個風打唔打到來呀
up乜
巴士唔係有個低氣壓
南海風切細高水溫易爆啦
場郭子豪好悶下,又0:0悶和
The John Gosden-trained Mishriff was cut into 12-1 for the Qatar Prix de l'Arc de Triomphe following an impressive performance in the Prix Guillaume d'Ornano under Frankie Dettori at Deauville. 

得返12-1
爆菊蘭又燈細波
players
1.囧
2.蘭仔 前鋒-1 2.52 v 北九半主2.75 v 鯨魚半客 3.2 x
3.阿錯 里昂+1.5/2 1.85 里昂晉 6.75
4.單挑
5.人一世
6.被層殺 老鼠3.5b 2.6 x 閪鑽3.5b 3.7 x 仙台3.5b 2.3 x
7.寶高 向日葵主其他 100 x 柏雷3:3 60 x 彭美拉斯主其他 17
8.なつめみお 紅鑽+0/0.5 1.93 v 奧雷2.5b 1.78
9.賭波馬
10.烽煙
11.奧總 前鋒3/3.5 S 1.95 x 水手-0.5/1 1.78 x
12.長井
13.福逸

有冇漏 潛左陣水
S1-6 曾經滄海 (冼毅力 saint)
莫迪半1.75b @2.6 鏝城主其他 @10
S1-6巴菲特 (單)
四重彩指定位置馬膽
叫佢食屎
果然郭超除左天狼星同馬毛之外,全部都係pk
全力追擊爆菊蘭 
你係馬po 都係pk
溫馨提示

今晚C007放草
呢條友遲早要還
再嘈我日日幫你gel下
Come on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞