對住高海寧,有冇人覺得好失望?

268 回覆
4383 Like 80 Dislike
畢竟大陸落來,又阿婆揍大應該國語(跟台灣) 及上海話都ok
成日驚佢吼我瞓教果陣拎把jigsaw 出嚟問我想唔想玩遊戲
對波縮哂水
TVB
呢個係咪佢最後一次上水?721仲同連登仔係平行時空你問我答緊

高海寧其實係咪入錯行暨高海寧你問我答 《3》
https://lih.kg/ibihhoX
#734 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
做得tvb點會咁易出聲趕絕自己呀
睇下ali咁高人氣已經搞成咁
濕鳩偽員離地就緊架啦,入邊仲同佢傾得好開心個班濕鳩連登仔就真係垃鳩圾
根本仲留係tvb既 都係藍絲
扮乜撚野黃
佢係用連登出名咩? 人地係靚模個陣跑出黎架喎
BTW其實我認為批評人唔洗咩資格
入嚟就係為咗睇依幅圖
知你有睇po,好撚失望,以為你貼地玩連登,原來都係偽人一位tvb唔掂架啦,viu都唔要你,鳳凰應該要
點同你個比喻有啲錯。
一個係沉默乜都無做。狗係直頭打人殺人,用行動話你知佢好支持。
有句類似既說話,你可以服從上司命令,但你可以選擇唔瞄準。
搞清番你個邏輯先。
btw我只係係到ff我地既關係,我當然要攬我老婆今晚就翻去懲罰佢

下次再上嚟連登博宣傳就 大家唔該屌撚柒偽善支那雞
去完大陸拍完戲啦佢, 大陸劇《三十而已》
大陸妹冇期望過
咁多垃圾TVB打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞