[拓熊大戰]NBA 2019-2020 複賽討論區(7)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Tatum like PHX
Barkley話everybody wins
都係嘅
suns唔講啦, spurs班新仔其實打得好好, derozan就求其啦
Grizzles well deserve ge因為今年真係打得好好
Por injury je, 如果唔係都係locked in playoff

pel仲等緊點搞zion, 未來好bright

kings....
原來levert係大腸fans
Barkley話everybody wins
都係嘅
suns唔講啦, spurs班新仔其實打得好好, derozan就求其啦
Grizzles well deserve ge因為今年真係打得好好
Por injury je, 如果唔係都係locked in playoff

pel仲等緊點搞zion, 未來好bright

kings....
傾屎fans揸住bagley望住doncic究竟咩感覺
who?
木狼=joke
雷,小牛大炒
76還好
七除八扣,係打熱表演差啲
starter炒人二線,都ok嘅
不過拓下年後應該都收收地皮
或者jazz收先
無關係,俾doncic kings 養,都一樣bust
堆填區
本身佢都已經係成熟嘅球員應該唔存在bust嘅可能
傾屎同禾帥你真係估佢唔到架
佢會自己打到曉飛但場場輸,或者無啦啦俾人推咗去打中鋒
好難講,當年evans 第一季已經20-5-5 ,之後
拓咁既陣 隊波唔傷打足82場先講啦
2年後dame 份約更加令隊波補唔到強
放doncic 打第六人
正選係比fox 既
50M左右真係太癲
同埋china virus真係會令到啲小城市勁蝕

自閉了, 唔睇波幾日了
太heartbroken
Evans有少少唔同
Evans進攻方面除左招euro step都raw

不過最大問題都係帝亂鳩咁黎
另外祝CJ健健康康
頂住個傷勢都打成咁
西岸連入唔到季後賽嘅隊都打到風生水起,東岸嗰班係咪可以處死
Kings呢啲波好應該執柒
俾番隊波Seattle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞