【動物台侍奉部35】各位侍奉部手足對唔住

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
正評負評皆在我控制之內

發覺重用舊PO係你其中一個慣性做法

我知道班所謂連登仔會agger d咩
都知道佢地討厭d咩
養狗篇野連我都覺得太過over都可以有人落踏
定係佢地覺得真係有咁on9既人

唔怕同大家講身邊好多染哂毛既mk o靚仔上連登

你咪係囉

我天生白頭髮先染黑佢咋

我笑點低不過你咁講我就諗起食屎狗

發覺重用舊PO係你其中一個慣性做法

我知道班所謂連登仔會agger d咩
都知道佢地討厭d咩
養狗篇野連我都覺得太過over都可以有人落踏
定係佢地覺得真係有咁on9既人

唔怕同大家講身邊好多染哂毛既mk o靚仔上連登

你咪係囉

我天生白頭髮先染黑佢咋

我笑點低不過你咁講我就諗起食屎狗

我天水圍墜天地獄獸

菜刀插屎眼
今日係出擊既日子
今日係出擊既日子

哦呢啊加呢 哦呢啊加呢 根等姆⋯⋯

燃え上がれ ガンプラ!
今日係出擊既日子

燃え上がれ ガンプラ!

https://youtu.be/09aTNjlwwIE?t=40s
今日係出擊既日子

燃え上がれ ガンプラ!

樓上兩位夠鍾食藥👆
痴左線?
痴左線?

博士有邊秒正常過?
其實有冇人諗過我所有topic講既都係出自真心

冇諗過

冇諗過

全部都係真心話黎 寶寶你要信我
其實真係好似小學生問功課咁求解
傻那勞喔拖hibike 達咔咕咔那屎咪喎ko e te

猜那有錢愛歌一首

中間吹笛簡直世界級好聽
傻那勞喔拖hibike 達咔咕咔那屎咪喎ko e te

猜那有錢愛歌一首

中間吹笛簡直世界級好聽

嘟嘟嘟嘟 嘟嘟 嘟嘟嘟

嘟嘟 嘟嘟嘟嘟 嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟 嘟嘟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞