[集思廣益+孝子] 電視機頂盒

44 回覆
0 Like 1 Dislike
屌那星
咁撚多人睇埋d 垃圾大陸台
安博update 完youtube 而加remote 揀唔到片
識睇一定係裝kodi,一隻pi就夠用,呢d乜鳩盒子得d大陸content送都唔要
安博update 完youtube 而加remote 揀唔到片

安博個youtube apps狗都唔屌
岩岩試落大陸台全部都睇到
total有成72個大陸台
大家用咩機頂盒 比老母睇蝗戲
之前用小米block哂香港IP

唔多識不過自己用緊安博
上網睇戲個度暫時無乜大問題,主要貪佢睇到電視直播,包括成人節目(不過得720p)

咁而家安博3代有分8gb/16gb版
8gb就五百頭,16gb就六百頭
16gb有埋藍芽,不過其實無乜用

利申:安博打手

想問點開成人台 買左兩年都唔識開

有咩app 可以full screen youyube 自動播相關 唔駛揀?
我用playstore 個個而加remote 用唔到

唔多識不過自己用緊安博
上網睇戲個度暫時無乜大問題,主要貪佢睇到電視直播,包括成人節目(不過得720p)

開直播apps(UBTV),撳個remote既左制(方向鍵),見到叫你打密碼就岩架喇,密碼無set過既應該係1818

有咩app 可以full screen youyube 自動播相關 唔駛揀?
我用playstore 個個而加remote 用唔到

唔熟電視盒d utube apps sor
用開電視內置個個

唔多識不過自己用緊安博

開直播apps(UBTV),撳個remote既左制(方向鍵),見到叫你打密碼就岩架喇,密碼無set過既應該係1818

Thanks 煲劇有咩必裝app 千尋好廢

唔多識不過自己用緊安博

Thanks 煲劇有咩必裝app 千尋好廢

秀控穩定好多,但劇就電視貓多d,不過都幾多死link
睇唔睇琴美劇

無乜留意

其實你自己down個手機 千尋 秀控
入面有咩睇咁你個電視盒咪有咩睇
大家都係行andriod
睇唔睇琴美劇

無乜留意

其實你自己down個手機 千尋 秀控
入面有咩睇咁你個電視盒咪有咩睇
大家都係行andriod

裝chrome上網得唔得

chrome就無試過
不過佢就內置browser
岩岩試落大陸台全部都睇到
total有成72個大陸台

咁幾好wo真係
我兩老淨係要睇大陸電視台!現在用緊樂視盒仔裝火星直播俾佢睇!remote喪按右鍵見到火星直播就篤入去!

上年買左個小米盒子國際版!都裝到火星直播但冇俾兩老用!因為要篤好多野先見到火星直播根本冇可能比佢地用!

岩岩裝左火星直播 佢全部台都加載失敗..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞