關楚耀真係好癲

175 回覆
186 Like 121 Dislike
毒撚
陳詠謙呢首歌啲垃圾詞都有人吹奏

殘忍只需一棍
我要猛烈清拆

都唔知做乜尻

廣東話詞真係無撚計 10首有7首都有陣柒味

因為你聽個十首有七首都係陳詠謙呢條磨碌填既

殘忍只需一棍呢啲咁既詞都話填得好就知樓主係打手啦

陳詠謙真係垃圾
D詞柒到嘔
MV條囡大陸G
咪之前踢波搏上位果條

係幾靚既
最鍾意聽佢首底牌
有冇人覺得唱得好撚有譚伯feel?

唱到多多少少領略過嗰到 即刻覺得佢譚伯上身
佢一出道就好鍾意佢,出完事之後就由靚仔變左佬,其實佢唱歌一向都幾好
痴親校長都會仆街

譚伯fans回應下

我好憎撚伯
但係佢自己隊草關撚伯咩事

燈神呀嘛,關楚耀,MR,Gin Lee

Gin Lee 有咩問題?
屌你老味而家關楚耀都有人吹奏
佢幾時真係紅過呀,歌又唔係好聽,
係多mk妹鐘意佢
關楚耀真係超哂班
真係歌神接班人

鍾意myar唱多d
我知無人識

myar 個lucas 3幾歲仲扮後生做左幾廿年新人
仲要讀埋d 垃圾中學 細個係黑社會尼
仲衰到去過街市賣菜,
仲係學校揸女同學個波,
而家扮生正人君子做歌星真係笑撚死人。
利申:中學同學
從悶透劇情當中收到 你那眼尾我當然望到
清楚到完全能預告 有什麼分數估到

沉默支撐躍過陌生 靜靜看著凌晨黃昏
妳的身影 失去平衡 慢慢下沉

也許 絕望在你竟驚我未慣 長期的冷冷眼 似提我有備無患
待薄情侶 根本是逼我習慣 才令走的一剎沒那麼慘

想回到過去 試著抱妳在懷裡 羞怯的臉帶有一點稚氣
想看妳看的世界,想在妳夢的畫面 只要靠在一起就能感覺甜蜜

毫無福份 原來這大結局的恐慌這麼近 令我太擔心
你痛快宣佈吧 怎麼未肯 你就當贈我的惻隱 想回到過去
後期修音修到不得了
後期修音修到不得了

Live

你唔覺把聲差好遠架咩
全部慘情歌都俾我聽曬
鍾意myar唱多d
我知無人識

仲衰到去過街市賣菜,
仲係學校揸女同學個波,

真係睇唔出三十幾歲
渣女同學嘅波係非禮定係大家自願先
我淨係幾鍾意佢地唱歌
有冇人解釋到
一棍
係邊一棍

係男人都有果碌棍架啦 一棍屌落去對條女男友咪殘忍囉
真係好聽

唱到多多少少領略過嗰到 即刻覺得佢譚伯上身

譚校長永垂不巧
Mv開頭兩個含春果樣睇到打冷震
MV條囡大陸G
咪之前踢波搏上位果條

係幾靚既

個樣幾似mix
原來又係大陸妹

作狀到仆街

作狀到仆街

女主角含春都算
男人老狗都發姣真係
鍾意myar唱多d
我知無人識

仲衰到去過街市賣菜,
仲係學校揸女同學個波,

真係睇唔出三十幾歲
渣女同學嘅波係非禮定係大家自願先
我淨係幾鍾意佢地唱歌

自唔自願都唔係係公眾場所 仲要係學校眾目睽睽下做啦,
不過算啦 講佢地都無人識既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞