新垣結衣(149)這個魚味道如何呢 讓全家人都能覺得幸福的味道 難吃

1001 回覆
84 Like 1 Dislike

邊到會有

7仔

竟然係百佳

布甸係新廣告

唔喺
布甸喺Z巴嘅陰謀
唔關結衣事

我係教主 z巴係教宗

我係受害者

無追POST咩都唔知

https://youtu.be/KLJ-jXJLPcU

pudding pudding pudding pudding
面臨新挑戰,失去家人,開始戀愛,在新嘅階段有邊個對手等緊佢哋?

有無人幾在意依句
係咪多數都係講四眼同比嘉
有無機會係紅白
有無人收到風
有新CM
面臨新挑戰,失去家人,開始戀愛,在新嘅階段有邊個對手等緊佢哋?

有無人幾在意依句
有無機會係紅白
有無人收到風

收到風係同我

即係自戀
http://www.bilibili.com/video/av10083179/?from=search&seid=2584720179404127852

http://www.bilibili.com/video/av10087655/?from=search&seid=8261204602485144905
日文係講咩 姐係今次啲野食係結衣自己整?

佢話啲野食係我整嘅 仲好好食

唔係喎 問佢平時開會點咋嘛

有無人幾在意依句
有無機會係紅白
有無人收到風

收到風係同我

即係自戀

我睇到美嘉
我係咪無得教?
有冇咩網可以直接用iphone down曬成套逃恥
想3週目
除左巴打個google drive

唔係用iphone
幫你推

用電腦down完再放入iphone會唔會容易啲

正想講

Down bilibili算

手機睇都係用bilibili

b站搵唔到逃恥
屋企等部廢mac 用唔到

依個post快到痴線

有無人幾在意依句
有無機會係紅白
有無人收到風

收到風係同我

即係自戀

我睇到美嘉
我係咪無得教?

http://www.bilibili.com/video/av10083179/?from=search&seid=2584720179404127852

http://www.bilibili.com/video/av10087655/?from=search&seid=8261204602485144905
日文係講咩 姐係今次啲野食係結衣自己整?

佢話啲野食係我整嘅 仲好好食

唔係喎 問佢平時開會點咋嘛

喔~ 好想同佢開party 食佢整嘅野食
想3週目

唔係用iphone
幫你推

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

有架,不過分晒part

唔係用iphone
幫你推

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

有架,不過分晒part

Up主叫: 叫我文家衛

有無人幾在意依句
有無機會係紅白
有無人收到風

收到風係同我

即係自戀

我睇到美嘉
我係咪無得教?

係 你冇得救
想3週目

唔係用iphone
幫你推

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

快咩

牙朗
想3週目

唔係用iphone
幫你推

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

快咩

已經好慢了
好多老屎忽去左潛水
話說有冇人同我一樣係手機白痴
我記得以前試過唔記得咩事之後有煙花睇,之後我嗱嗱臨出嚟拍一拍低,點知影完發現完全我用咗自拍個鏡頭,跟著俾人笑咗幾年

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

快咩

已經好慢了
好多老屎忽去左潛水

通常講完好快都會有啲恐怖嘅時發生
我記得以前試過唔記得咩事之後有煙花睇,之後我嗱嗱臨出嚟拍一拍低,點知影完發現完全我用咗自拍個鏡頭,跟著俾人笑咗幾年

正想講

b站搵唔到逃恥

依個post快到痴線

快咩

已經好慢了
好多老屎忽去左潛水

通常講完好快都會有啲恐怖嘅時發生

就會成班老屎忽上晒水狂推post

呢個情況已經唔喺電話白痴咁簡單啦喎

稻葉巴想取代華田做結衣post 第一笑匠

都唔係好柒姐

稻葉巴想取代華田做結衣post 第一笑匠

連續幾日提供笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞