溱岸8號係咪先叫真正的港鐵物業

105 回覆
12 Like 36 Dislike
上蓋既魅力
溱8高層河景正到仆街
有人話魅力 有人話水魚價 呢個要自己判斷
但係元朗 無咩可能會貴過西鐵盤grand yoho MT
仲要朗屏呢個最多黃賭毒既地方 朗城到現家仲有好多單位賣唔哂
Hi 傳銷公墓猿

「任何連登post,只要見柒joe有份出現,你就知道,這個post必會變為業餘、不認真,和像馬戲團。」

為大家簡單總結一下傳銷狗joe2017點spin嚟spin去,用左以下嘅野去證明自然療法(順序):

1. blame the victim,所以自然療法work;
2. 冇應用到量子物理學嘅科技,所以自然療法work;
3. 醫療制度有問題,所以自然療法work;
3. 經濟學係科學,所以自然療法work
4. 心理學係科學,所以自然療法work;
5. 佢自己打政府工,所以自然療法work;
6. 政府工請人好嚴謹,所以自然療法work;
7. 做政府工知道好多凡人唔知嘅秘密,所以自然療法work;
8. 做政府工都係精英,所以自然療法work;
9. 佢自己冇邏輯但鬧人冇邏輯,所以自然療法work;
10. 西醫同自然療法都係屎,所以自然療法work;
11. 佢好識點同人討論,所以自然療法work;
12. 打英文方便d又高級d,所以自然療法work;
13. 佢朋友好返,所以自然療法work;
14. 宗教自由,所以自然療法work;
15. 伊斯蘭教徒叫伊斯蘭人,所以自然療法work;
16. 扮演化論專家,所以自然療法work;

條友logic係:

政府請人嚴謹 > 我讀完中學經濟 > 我做政府工 > 我知好多制度問題 > 我識上網wiki >我係精英 > 我醒過西醫, 醒過所有學科嘅專家 > 我講嘅就係啱 > 權威陰謀論 > 制度下有問題 blame the victim > 我道德最高, 係聖人 > 自然療法work

上帝創世都要靠行政,但佢行政犀利過上帝

公屋都做到嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞