信用卡買iphone賺迎新里數,即時現金到手無限loop

19 回覆
0 Like 11 Dislike
信用卡賺迎新里數福星
即時收番現金可以再碌無限循環

高價收iphone 7 plus 大黑128gb 台機
有意telegram fatbm040313了解詳情
信用卡賺迎新里數福星

我要現金玩pay me啦
信用卡賺迎新里數福星

係我唔明定你get錯?
你用信用卡去電訊商碌卡買iphone
之後比機我,我即時比番現金你
你可以再放番落張卡度再碌過
不斷循環黎賺信用卡積分
有迎新優惠成本會平過你就咁上網搵人買miles
有意telegram tte8883了解詳情
賣乜撚野廣告呀屌你老母
admin去左邊
賣乜撚野廣告呀屌你老母
admin去左邊

賣左邊間公司既廣告?學你賣小米?
信用卡賺迎新里數福星

係我唔明定你get錯?
不斷循環黎賺信用卡積分

又唔講要減幾多,蝕over 7%我用另一個方法啦。
賣乜撚野廣告呀屌你老母
admin去左邊

賣左邊間公司既廣告?學你賣小米?

你唔係以為呢個係高登嗰個呀嘛
信用卡賺迎新里數福星

係我唔明定你get錯?
不斷循環黎賺信用卡積分

有興趣可以telrgram了解下
fatmb040313
一定唔使蝕7%, 現金折現蝕低於6%
如就岩地點圍番直頭5%
買coupon都唔止蝕咁少仲無咁快放到大量
而咁岩要續約/上台仲有雙人來回台灣長榮機票送番,個plan會抵好多
用payme 周轉唔好

payme邊張卡仲有得賺迎新賺分?
唔係黑色得唔得?
搵食行遠D啦
唔係黑色得唔得?

唔係黑色價未必有咁好
信用卡賺迎新里數福星

係我唔明定你get錯?
不斷循環黎賺信用卡積分

有興趣可以telrgram了解下
fatmb040313
一定唔使蝕7%, 現金折現蝕低於6%
如就岩地點圍番直頭5%
買coupon都唔止蝕咁少仲無咁快放到大量
而咁岩要續約/上台仲有雙人來回台灣長榮機票送番,個plan會抵好多

如果無迎新
邊張卡咁柒把炮有5%以上回贈
而個卡主居然要慘撚到咁樣賺分
就算有迎新 扣返5% 賺個一百幾十 不如買卷自己慢慢用
88蚊換7288信用卡積分
有意telegram tte8883
88蚊換7288信用卡積分
有意telegram tte8883

咩積分?
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞