龍門冰室宣布:蘋果報紙個 Logo 印可以當十蚊用

214 回覆
1227 Like 9 Dislike
一個星期post 幾張 公民袋、 慢必、 黃宗堯、 學民思潮
去佢間野度食野嘅相就係好撚大貢獻架喇
自己無貼文宣唔緊要, 抽尻龍門拆文宣咪得
光榮 水門 陸陸 有無折就唔撚理啦
優惠?優惠咗邊個呀?

而家嘅做法係,如果你黎龍門食嘢,唔該順手買份蘋果入黎,剪個報頭俾我,我俾返買報紙嗰十蚊你喎。

九龍灣撚淨番燒山
人渣好耐都冇食了
啲布邊到黎你都知
訂造佢一條裙幾千蚊
唔知佢賺幾多
全句野一字不漏咁留返同水陸渣經濟圈班小學雞講啦
同朋友一齊去過租旗袍
佢嘅布係比較特別同靚
著完係有氣質
相信會係日本布
我地亦覺得$380好值得

另外,佢旗袍風格完全唔似其他旗袍店嘅路線
而如果要將佢同訂造支那娘爆旗袍比較
只可以話佢貴得有原因
布料,手工,最重要係嫣裳記嘅concept
佢亦令好多日本同台灣遊客認識香港另一面
達到另類旅遊

當我地去指責支那人逼爆旺角尖沙咀買野
周街都藥房sasa嘅同時
不妨諗下香港人/店做過d咩吸引支那以外嘅遊客同推廣香港旅游

我只係去過租旗袍反映事實
值唔值呢樣野見人見致

ps你覺係我係打手就打手啦
推 【反守為攻】國際線極缺錢眾籌要你支持! https://lih.kg/2149416 - 分享自 LIHKG 討論區
唔知男嘅可唔可以租嚟玩下呢
呢 d 人係搵野嘈
呢 d 人唔會話其他難食,但一講某間店就話難食
當10蚊其實都幾多,真係抵讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞