我以後都唔撚會係build in pro 買野

16 回覆
3 Like 0 Dislike
話說小弟屋企裝修係build in pro 買左部抽油煙機,原本上星期安裝,之後師傅按約定時間上左黎,但冇拎埋部機,師傅解釋係build in pro 張單冇例明要師取機,而build-in pro 都默認人為出錯。過左幾日打黎話星期三,姐係今日裝,師傅打黎過倉冇貨⋯⋯咁我打去佢地熱線到問,佢只係話會聯絡倉了解下、同聯絡唔到倉!

大佬呀,究竟想點呀,全屋電器差你部抽油機,櫃又開哂窿就哂位,錢又比哂你而家同我講冇貨?有冇搞錯?
個人覺得BBE (屯門) 貴少少但服務好好多
想係built in pro買平野真係要早好多時間買同埋唔要安裝
結論係呢度就過度又要就 不如唔好幫襯
我第一次喺依間野買野服務態度超好,今日落單第二日就送到貨。

點知第二次就出事啦
明明WhatsApp問左話有貨咁我先落單,點知過晒送貨時間,貨又冇又冇人通知會遲到,要我打返過去問先話個倉冇貨要第二日先送到
*第二次個WhatsApp sales可能唔同人,回覆慢同埋冇第一次果個跟得咁好

反而安裝師傅就幾有交帶同好好服務態度,可能係第二間公司
佢間野只識拖同拖
原本都係去ebb睇過,服務差到爆,我whatapp 問佢有冇貨、價錢個啲野成個星期都唔覆機,仲要係佢網站到留電話屌鑊佢先有人覆
同朋友講開bbe 態度差,佢話Build In Pro唔錯,佢全屋好多電器都係係build in-pro買
可能我直接搵個SALES 佢覆得我好快 就算平平地1千左右既野都
送貸時間又準 所以我反而好多野係佢度買 可能係睇個SALES 幫唔幫你跟
買電視3日送貨,信興黎裝
買冷氣冇貨照收我錢送貨嗰日先話冇,催左勁耐先退錢
而家佢同我講已經叫代理聽日送貨到佢倉,正常唔會有問題,聽完佢咁講忍唔住屌佢,一次有師傅冇機,一次倉冇貨比師傅咁都叫得上正常咩?唔好講笑啦
仆佢個街
遲左睇依個POST

落左單買爐 當時頁面寫明免睇位費 免安裝費
當時落左單未俾錢狂炸我WTSAPP 俾完錢即刻無影
三催四請先有個人上黎睇位

好啦 師傅睇完位啦

客服係無主動約時間送貨安裝
我炸左佢5日WTSAPP先 加 打上客服電話先覆

一句彈埋黎
客人要同意俾$120+670安裝及拆機費用先安排到送貨及安裝

屌佢老母 嬲撚到我而家想報海關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞