到底依家上網最快係咩台?同埋幾多速?

40 回覆
2 Like 7 Dislike
香港寬頻有冇人用?好冇用
Sun mobile呢

香港寬頻咪即係支那移動/SMT,佢向依兩個台租線用
咁而家有咩台平靚正
速度快唔等於好用, 有時超快有時收唔到...
穩定最重要, 睇youtube 1080p收到5m就得

csl可以好高速,但地底食屎
cmhk個個月都死台,室內又差
3hk比較易斷,但比cmhk好
smt勝在穩定,地底收到
Csl 日日搭地鐵差吾多成條荃灣線都上唔到

吾你老母

會繁忙時間搭地鐵唔好用CSL,唔係差,係直頭收咗皮,WHATSAPP都睇唔到

會繁忙時間搭地鐵唔好用CSL,唔係差,係直頭收咗皮,WHATSAPP都睇唔到

Whatsapp都死咁點做野

mtr 手動轉3g快過smt
smt 用過 依家用緊csl

yes
根本4G得室外快
一味死load只會又慢又消耗電力
csl最強

上面個個都屌落地下收哂皮

計最快喎
唔係計穩定

成個PO問緊速度
好怕啲人本身心目中有答案又要問人又想人附和佢
嘥時間

Sales聲稱係最快 我用咗4個月 覺得都還可以 穩定 速度就都正常

Whatsapp都死咁點做野

mtr 手動轉3g快過smt
smt 用過 依家用緊csl

我都係手動轉3g 中環地鐵站真係死位
Sun mobile and cmhk
邊間好啲?
兩間都係5gb果個計劃咁比較既話
中移動係垃圾 地鐵完全上唔到 不過平

邊忽平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞