Super Junior KRY 韓專 When We Were Us 相愛相殺討論區(30)

1001 回覆
19 Like 7 Dislike
【newsen】[SuperJunior神童&東海擔任《Idol Challenge》MC,20日首播]18日SBS方面表示:「SuperJunior神童-東海將擔任YouTube頻道THE K-POP和 Vorago新節目《Idol Challenge: Another Class》的MC。 」

該節目是為被遺棄動物進行的捐贈挑戰節目。如果偶像組合挑戰小遊戲的任務取得成功,就可以以偶像和粉絲的名義向遺棄動物保護所捐贈飼料。該節目將於韓國時間20日下午5時在YouTube頻道THE K-POP和Vorago中首次公開!

好期待李東海做mc個節目仲好有意義
一段一種曲風?
真係好期待佢地cb呀!!!!!! 一見到張圖已經覺得心跳加速好激動
好期待 請盡情閃盲我
A-nation vlive有得買ticket睇
赫海CB 相信大家都會想買專
再一次呼籲大家唔好買簽售專
唔好為他人作嫁衣裳而哥哥冇得益
係trot就盞鬼
0海要長大喇
希望到時東南亞個疫情穩定左, 唔想佢地冒風險工作同俾人鬧
我覺得有啲流 個list連d&e都無
我想夾啊
TG: yesung24
銀赫post左預告照(?)
我生存又有意義了
終於生活中有開心野可以期待下
係呀!!淺髮色好襯佢one more chance個mv真係王子咁
點解李東海可以咁有才華又可愛
點解成隊都咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞