[要聞重溫]三星:全球回收,香港除外

104 回覆
85 Like 1 Dislike
都唔係好明點解一出s8 d 人又番去俾人撚
宜家冇其他電話咩

打手既野你識條鐵咩
香港三星當香港用戶狗係鐵一般既事實

邊隻牌子唔會當D客係狗
推介一間俾大家知啦

Htc

HTC近兩年有邊部機似樣?
三星﹕ 香港不在全球內

蘋果﹕香港屬全球內

一定揀三星,因為「宇宙香港」呢個身份聽落高級啲
宜家冇其他電話咩

打手既野你識條鐵咩

邊隻牌子唔會當D客係狗
推介一間俾大家知啦

Htc

睇題目啦柒寶
而家問題係 邊隻牌子唔會當D客係狗
三星﹕ 香港不在全球內

蘋果﹕香港屬全球內

不知所謂,三叔啲狗仔比三叔撚完一次全球唔包括香港,都仲可以比三叔扼多次上賊船嘅,真係好岩去泡國比人湯黎做狗肉煲
三星﹕ 香港不在全球內

蘋果﹕香港屬全球內

堅離地球
點解google search GTA 炸彈會出埋呢啲野嘅?google 壞左?
點解google search GTA 炸彈會出埋呢啲野嘅?google 壞左?

當年受害者
依家轉晒iphone

三星: 香港 同 中國分開
蘋果: 香港, 台灣, 係中國一部分

屢不萎: 我愛APPLE, CHINA NO.1

柒寶你唔係以為攻擊apple會令人對三星無咁反感
宜家冇其他電話咩

打手既野你識條鐵咩

邊隻牌子唔會當D客係狗
推介一間俾大家知啦

Htc

近兩年邊間公司嘅電子產品柒到連飛機都唔上得?
宜家冇其他電話咩

打手既野你識條鐵咩

邊隻牌子唔會當D客係狗
推介一間俾大家知啦

Htc

近兩年邊間公司嘅電子產品柒到連飛機都唔上得?

手機計note7 應該前無古人 後無來者
其實,點解仲要買3星
其實,點解仲要買3星

所以我睇到果個post d留言真係打曬冷陣
得柒寶負評
三叔設計無問題,爆炸係外來熱力引致
打手推post潮又出現
當年受害者
依家轉晒iphone

同你攻擊三叔一樣姐
你地繼續做中國香港人啦
仲有垃圾lg 呢 g4出左事 連台灣過左保都有得整 對香港用家就當狗黎撚
仲有垃圾lg 呢 g4出左事 連台灣過左保都有得整 對香港用家就當狗黎撚

應該支持Apple
一視同仁
香港=支那
當年受害者
依家轉晒iphone

同你攻擊三叔一樣姐
你地繼續做中國香港人啦

至少我無入Apple垃圾Post插三星咁撚肉酸
因為我知兩間公司唔同層次,Apple幾失手都好都好過三星
不知所謂,三叔啲狗仔比三叔撚完一次全球唔包括香港,都仲可以比三叔扼多次上賊船嘅,真係好岩去泡國比人湯黎做狗肉煲

告用家外部加熱

佢死死氣回收之後仲要發悔氣話人屈佢地
睇定D 先啦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞