香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #3

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
AE 白金credit card 百佬滙星期四五買一送一
交通銀行 銀聯卡 CC 星期五六 買一送一
呢兩張唔錯喎
AE 白金credit card 百佬滙星期四五買一送一
交通銀行 銀聯卡 CC 星期五六 買一送一
呢兩張唔錯喎

仲有DBS 有張卡
The Grand 星期五買一送一
岩岩睇返樓上屯門UA收皮,咁仲續唔續好(舊制星級)

利申住屯門

Up to you
舊制星級 可以比你家人朋友用
夠3200 免費續會

轉嘉禾
千期千期千期唔好入嘉禾個會員
$50
買飛無折之餘
生日無生日飛
得on9 禮物
我收過Big Bang 燈柄 (唔係盞燈)

嘉禾$50新入會一張飛都無得送 ,
btw, 佢會唔會好似UA咁間唔中有活動送分?

嘉禾唔駛諗啦,佢地邊有咁既諗頭搞呢啲野呀

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

利申住屯門

Up to you
夠3200 免費續會

轉嘉禾
$50
買飛無折之餘
生日無生日飛
得on9 禮物

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢
香港首間戲院聯乘星級名廚!

AMC Pacific Place X張錦祥Ricky Cheung推出五款時令歐亞佳餚,包括匈牙利燉牛肉以中歐熱門菜式匈牙利湯──紅酒、藏茴香籽、紅椒粉──將牛肉燉熟,再加入新鮮檸檬皮碎,令口感豐富的牛肉更使人垂涎欲滴,非常適合搭配紅酒。意大利風乾火腿魚柳卷以聖丹尼爾火腿包裹海鱸魚柳,以清淡魚肉中和風乾火腿油膩,魚肉中亦夾著火腿的油甘香味。鮮茄香草西班牙黑毛豬肉採用豬肋骨之間的肉,較高脂肪含量令到口感更爽滑。香蒜、蕃茄、白酒、香草配以地中海風格烹調,將戲院小食提升到另一層次。亞洲特色小食包括泰式冬蔭功墨魚粒及日式香煎牛舌。

即日起,率先推出其中兩款期間限定歐亞美食──泰式冬蔭功墨魚粒及匈牙利燉牛肉,並於6月推出另外3款美食 ── 意大利風乾火腿魚柳卷、鮮茄香草西班牙黑毛豬肉及日式香煎牛舌。凡購買期間限定歐亞美食,可獲紅、白酒$20折扣優惠券,以優惠價享受美酒佳餚~~

好貴
仲有UA 25/5 開始停借imax 眼鏡
需自備
$10 一副
25/5 開始買$20 副

係,而家買$10 副
25/5 就20蚊

UA真係利害
熱血狂拳 6月8日
megabox 間 imax 係咪裝修?
聽日imax仲未排到戲既?

應該係
其他院都裝完修,爭佢未整

仲有1號院未裝修

而家先知1號院未裝

呢幾日封埋house 1裝修

荃灣西幾個新盤都有商場 唔知會唔會搞戲院呢

荃新天地二咪有

利申住屯門

Up to you
夠3200 免費續會

轉嘉禾
$50
買飛無折之餘
生日無生日飛
得on9 禮物

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

五十蚊買件垃圾寧願攞去買六合彩

Up to you
夠3200 免費續會

轉嘉禾
$50
買飛無折之餘
生日無生日飛
得on9 禮物

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾
最衰而家恆生cash dollar 無得用UA and metroplex
焗去嘉禾清cash dollar

Up to you
夠3200 免費續會

轉嘉禾
$50
買飛無折之餘
生日無生日飛
得on9 禮物

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾
最衰而家恆生cash dollar 無得用UA and metroplex

Cash dollar拎去uniqlo買衫好過啦

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

Cash dollar拎去uniqlo買衫好過啦

少買衫
戲夢浮花原來又一城仲有宣傳品,以為釘左唔上添

原本一月上

原本一月上

如果真係決定唔上就快啲拆左佢啦

原本一月上

如果真係決定唔上就快啲拆左佢啦

洲立乜事
bleed for this 6月8

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

除咗The Sky同海運全部都係垃圾

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

Agger

連登互動rip: 嘉禾邊間最廢?

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

Agger

青衣...隨左出面裝過修加多幾十張D-box之外
其他都用左成十幾年

嘉禾個會員真係形同虛設
唔入好過入
我好不容易才可退會

由得嘉禾刷存在感

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

Agger

青衣...除左出面裝過修加多幾十張D-box之外
其他都用左成十幾年
如果屯門ua執左只會去凱都或者出去睇

佢個個仲衰過百佳易賞錢

唔好俾錢嘉禾賺啦
睇下戲咪算入咩嘉禾會

所以我盡量避免去嘉禾

Agger

青衣...除左出面裝過修加多幾十張D-box之外
其他都用左成十幾年

未去過
只係去過荃新house 2 睇會員優先場dr strange
勁細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞