黃之鋒同周庭嘅感情好深厚

371 回覆
5358 Like 29 Dislike
撚有客咩
貪曾新聞係on.cc爆出嚟冚689僭建
我怪都怪佢冇捐多兩個錢俾你呢啲死乞兒賤種啦 你知你啦天時暑熱仲要送外賣搵個兩蚊幫你老母醫性病 好可憐㗎嘛
你啲連衛兵俾啲質素得唔得駁唔到就淨係識人身攻擊
你連送外賣呢啲咁簡單嘅工種都做唔掂 就唔好學人講質素 你幾斤幾兩大家心照啦 唔衝出嚟柒咪冇人屌你囉 人廢又唔識檢討自己 你今世人都唔使旨意發圍
點做唔掂,個客閪又關我事事實係連登仔雙重標準喎,定我講左真話出黎唔岩聽要屈我五毛呀
睇完真係有d想喊
係呀你做得好掂呀 啱晒呀 你冇做錯到啊 錯都係客錯 係我錯 係周庭錯
發我晦氣無用架喎我都係指出問題姐
咁你For咗金未?subscribe 咗周庭patron未 ?如果你做咗嘅唔該你貼一貼出來,我想知佢點賣相俾你 。我個人就For咗金嘅,暫時未見你所謂嘅賣相服務。你講到周庭賣相咁巴閉,我費事佢做少個客啦。
你妈死了
我是你爹
你個撚樣可唔可以收嗲
人渣
不好胡亂講話!
喊撚咗。

上一代做錯事撈盡油水,要下一代埋單

死全家都補唔返
推,睇過佢哋啲片,好好笑,佢哋真心朋友,仲有張飛。
你同你老母扑完呀,把口咁賤
我到現時為止,我都深信因果輪迴。剃人頭者人亦被剃其頭。雖然咁樣講,因為看不到報應,對受害人來說好痛苦😖,但深信天將降大任於斯人,天的考驗,若能度過,將來或者來世必是大將之人。
人若藍,求仁得仁,咪來世生於無自由世界,做雞做鴨困於籠中,被人餵食,食到肥之大隻,自然被賣,被人殺後食之。
都是嗰句,求天保佑大家平平安安
大陸反賊勉勵香港手足:小心網絡安全
https://lih.kg/2156639
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞