大家知唔知,制裁Rubio同Cruz代表同緊咩人作對?

159 回覆
866 Like 13 Dislike
呢樣野連登比較少人提及,我諗連中共都無考慮過

2016年共和黨總統參選人初選
其實Rubio同Cruz都拎到唔少支持票
兩位今年都只係49歲,政治生涯漫漫長路(侵侵出任總統時70歲)
簡單黎講,他朝有日,可能會有一個被中國制裁過既人出任美國總統

Rubio 對耳好大對,一睇就知係福相
上次冇侵
就係佢兩個是但一個出架喇
Ted Cruz
政績
曾被中國制裁
有冇民主黨人被制裁?
中共買緊民主黨會贏,所以暫時唔敢得罪民主黨
我正想講
比你講左先
中共應該捱唔到咁耐
制裁唔俾佢地選總統😂😂😂

利申:on9
話雖如此,我相信呢兩個其中一個做總統前,中共已經唔存在
幫共和黨拉票
黑底黑字
咁不如唔好寫 完全睇唔到
Rubio 係除咗Pompeo 以外我最支持嘅共和黨人

係侵未上場之前,Rubio已經一直就維吾爾人權狀況喺國會死咬住共匪唔放,佢係真心反共,亦都係真正支持人權、自由、平等嘅政客
當佢兩個做到總統嗰陣
中共喺唔喺度都未知啦
中共倒台,唔代表十四億中國人會憑空消失
就算中國民主化,仍然會係極端民族主義國家,即係類似俄羅斯搞烏克蘭咁,會用唔同方法入侵香港
香港根本無法單獨頂住中國,點都要靠美國睇住,所以長遠而言,美國依然係愈不信任中國愈好
張圖係維基透底png黎架清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞