【光復香港 時代革命】港共 中共已經痴L左線,大家睇路。

8 回覆
19 Like 1 Dislike
琴日面對制裁who fucking care

今早高調拉肥佬黎
今早早調搞壹傳媒

聽日?
聽日開始裝監控燈柱
聽日加快全民換智能身份證
聽日要求全民武肺檢查
聽日要各評論人避免談論政府負面消息

後日??
後日全部燈柱光明正大做監控,仲要有大大個Screen話你知佢監控得幾Detail。
後日街上行人冇新智能身份證(包括用左防Rfid套)都違反國安法。
聽日每大廈門口都有中共“防疫”人員駐守,冇同“認可”機構做測試同持有已下載“港康碼”離開住所即違反國安法。
聽日拘捕所有外媒,網上評論員,都係用國安法。

再後多日?
港共由於犯法人士太多,於是下放審判同處罰權比黑警。
部份民主陣營人士突然失戀自殺。
智能燈柱會用AI分析路人對話,任何反政府言論都會即時違反國安法。

今日Plan移民?
sor9 由制裁落實開始,一眾加速師會將個速度加到不能想像嘅高度,而家走難做難民應該夠時間,再遲D就要偷渡了。

不過大家要忍忍,我覺得香港變唔到新彊,因為各國已經介入,仲已經擺左好多心機落去,除非總加速師急停掉頭走,如果唔係就會一路走到黑,引各國郁手武力滅共。

而家正正就係行緊攬炒之路,各位手足,要生存,煲底見。
搞香港唔夠
最好要支共搞全世界
變珍珠港2.0
就好玩啦
黎明前嘅黑暗,係至撚黑暗,手足企穩
俾人叫珍珠既都唔老黎
Oriental Pearl
佔中到而家,要你死你一早死撚左啦白痴仔,仲日日被害妄想症。。。
下星期英國制裁、再下星期美國新一輪制裁。

無面轉移下視線啫。
無嘢可以反制,唯有搵人拉下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞