[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(31) 5.3 水晶之殘光 / NieR 新24人副本

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
做咩玩elemental
香港人好似集中喺gaia喎
我部機唔知係舊定點
玩夠5分鐘就彈game
direct x error 1000002 睇黎唔換機都唔洗玩
ok thanks
今日新蠻族換到坦克車坐騎 好撚正
想知而加買GAME 係咪半價
但我先啱啱開始試玩 唔知買唔買好
求意見 (因為買左就開始計30日遊玩時數)
半價好似完左喇喎

另外如果你喺SE個網度買嘅話佢係會俾CD KEY你
入左條key先會正式activate AC
完左啦 so9sad
想當年我仲用緊詩人打零式
有個機工撚狗咁撚我, 話約我隻揪
佢以為自己有鑽頭就好撚好打
(但其實聽講官方當時已經準備Buff詩人,會加返DoT既Potency
不過仲係要手動逐隻上DoT, 唔似召喚招 Bane咁可以擴散
所以都係打到仆街)
我D 樂器演奏FD 嚇撚到標尿

「唔好同佢打呀, 佢有鑽頭架」
「你痴左線咩, 你見唔見到佢唔洗上雙DoT 呀」

我心諗話你怕你嬲
高Potency唔等於打得高
我笑笑口咁答應左個機工消化日去大冰河打過
fast forward 去到決戰時間
成班遠敏企哂係側邊睇
佢就開左招整備
成個小丑咁係到SHOW佢果招暴直鑽頭

見到成班以為佢好好打果個情景,我真係快忍不住笑

雖然最後打到5%時間切, 腱鞘炎發作
但完全同機體無關
新生祭活動

今年活動獎勵

活動詳情:
https://sqex.to/oy6j2
MogStation新商品

分別有 兩套新衫 , 一隻四人座騎
以及舊年紅蓮祭 新生祭活動送既道具

Dl試玩個速度係咪會勁慢? 長期都係0.5mb咁
有去聽真係好勁
試下熄左佢再開
50lv開始初見堆4人副8人副都會死一次
仲要唔知點死成日未見到範圍就扣幾千
其實個待機時間咁長係咪即係叫你去wiki睇完攻略先好入黎打
待機時間咁長係因為果d 8人副本已經過左氣
得新手會就咁排 其他玩家通常都係解限打就算
下限打極蠻神8人副係需要做d預習

50Lv開始4人副既難度都會有少少上升

電影城臨收工嗰陣有段咁嘅嘢, 有冇人知up乜鳩
似假膠
Jojo梗,吉良吉影自白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞