BMW bimmercode

17 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇巴打用過bimmercode黎code自己架車d function?
心思思想買番個自己code下唔同野

利申架車已過保養 冇有怕
冇人試過?
前世未壞過sensor咩
巴打試過?
幾方便
純粹想code下d電子野, 例如開車default 熄start/stop engine之類
我有玩過呀 你想改啲咩?
開車default 熄start/stop engine
鎖車自動摺鏡

仲有咩推薦?同埋code完有冇咩後遺症?
LM 學野
每部車可以改嘅嘢都唔同 要去外國的forum 睇
你可以改你部車
一著就行sport mode
開返個胎壓顯示

無乜後遺症喎
只要你唔係入expert mode 亂改應該無事

你已經買咗obd 藍牙adapter?
岩岩係amazon買左, 應該要個幾星期後先到

胎壓顯示ok喎more more
同埋佢個app未買既話係咩都用唔到? 定係淨係用到limited functions?
胎壓顯示要2015 後嘅車先可能會跟車有sensor
你部車有無就唔知啦

開播片功能 不過驗唔到車最好唔搞呢個option la
改parking sensor 啟動距離
改著車個動畫
未買只可以入demo mode / 改到 flash 唔到落部車

有樣要提提嘅 每次改嘢 都會清咗
電鏡 呔盤 seat 位 位置同 iDrive 部分config 最好用手指backup 左先玩
IT狗訊息很有用
Bimmercode 好用定bimmerlink?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞