John Wick確認會拍第四、五集!!!

177 回覆
196 Like 10 Dislike
‘John Wick 5’ Confirmed By Lionsgate; Sequel Will Be Shot Back To Back With Fourth Installment

https://deadline.com/2020/08/john-wick-5-confirmed-by-lionsgate-sequel-will-be-shot-back-to-back-with-fourth-installment-1203006611/
正,但第三集d動作明顯慢左
老實講佢第一~三集都係用個招
捉人+扭人隻手+撻+搶槍
有d悶
屌你呀 仲有use fucking pencil
至愛

整係睇呢個殺法 值票價啦 仲有奇洛李維斯
第一集最好睇, 第二, 三集其實走緊下坡, 第四五集真係rip
佢賣點就係呢樣
第三集已經去度全套戲冇停過
第三集係戲院睇,動作場面太多加埋最尾酒店太光,出戲院個陣勁重疲倦感,雖然酒店玻璃房好cyberpunk
咁搞法其實成個系列當劇拍,係開心既但又驚玩爛,奇洛年紀都唔細
每集都有D新款殺人方法
睇john wick唔係就係睇呢d咩?
你會唔會話fast & furious又係飛車有d悶?
I once saw him kill three men in a bar... with a pencil, with a fucking pencil.
我訓撚著咗
CQC仲可以帶咩變化
btw 好睇
好似有講過係劇情設定 因為接咗第二集之後個日 個人太攰
其實睇佢玩槍都好好J!第三集專登影佢Reload支shotgun嘅手勢,同hotel manager做比較已經差好遠。
而佢地成班亦可努力咁操3 gun,啲用槍技巧無乜邊套戲有佢地做得咁認真
動作戲動作場面太多
連登仔總係要與眾不同先安樂
睇John Wick睇到瞓著係咪證明我唔啱睇呢類戲

利申奇洛fans
第一集最好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞