[ViuTV] 辣伙頭•開火 (8) 推到出足本版

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

Lm
支持陳海寧一姐
快快手播泳衣算啦viutv
煮野食煮到幾辛苦都唔播架啦
陳海寧適合做我老婆
俾姜濤爆咗post
屌到爆po
呢個真
啲自家製劇中間要sip返套日韓過灖

日劇佢地當垃圾半粒鐘咁播 都on99 明明一堆靚日劇係手
笑死
陳海寧好岩做老婆
我想佢日劇完整咁播 唔好放830
我鐘意日劇STYLE 多過KOREAN
一黎廚房內容唔夠吸引 冇gordon ramsay式催單屌人 冇乜緊張感
二來請嘉賓玩嘢 玩嘢唔緊要 搵路人黎玩係咪好過搵嘉賓?
剪到得半粒鐘 出到黎個效果都幾差 感覺有啲兒戲
屌過好多次了
其實,viu 係咪借呢啲節目嚟練班編導同寫手
BTW
我開台睇到依家啦
講緊你地話慣左tvb啊嘛 根本除左時間表冇野似CCTVB
其實係要跟CCTVB果套定用呢套時間表黎打佢地啊?

其實我同你講緊既野 睇法係咪一樣
我係講好多人慣tvb一直以黎既時間表 而唔係拍法
貼錯post 變1001,sorry 自吞
啲泳衣相係咪假㗎

Wawawa

又要打J dw 
 又要打J         又要打J lm
每天都要打J      又要打J        又要打J lm
 又要打J lm      又要打J
   又要打J        又要打J
    又要打J dw
又要打J  
又要打J       又要打J
又要打J dw    又要打J        又要打J lm
  又要打J     又要打J 又要打J dw       又要打J
   又要打J dw
又要打J  
 又要打J dw        又要打J
又要打J      又要打J        又要打J dw
 又要打J       又要打J
   又要打J        每天都要打J
    又要打J lm
又要打J dw 
又要打J      又要打J dw
又要打J      又要打J lm
室友組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞