諗唔到喺成班女仔friend 入面,鐘意咗個男仔

1001 回覆
119 Like 73 Dislike

點解我個連登會虧咗
每次入呢個post都要每個comment㩒一下先睇到
其他post都唔係咁

開左追故模式?

開左會變左咁樣

點解我個連登會虧咗
每次入呢個post都要每個comment㩒一下先睇到
其他post都唔係咁

開左追故模式?

係我on9
自膠
再補翻兩張圖
男人,不了

你唔理解佢既魅力

點睇都唔似男人啦,擺明玩野,使咩認真答佢
男人,不了

你唔理解佢既魅力

如果定B係男人
咁就係為男人增光不少
咁型棍

不 得 了 !

有條片係佢著黑色緊身 跳健身舞
真係露下少少都好正

咁樣都係男人,咁呢個世界無女人啦!
男人,不了

你唔理解佢既魅力

點睇都唔似男人啦,擺明玩野,使咩認真答佢

Sor認真左
男人,不了

你唔理解佢既魅力

如果定B係男人
咁就係為男人增光不少
咁型棍

有定延5%都溝死女/仔

不 得 了 !

真係露下少少都好正

I will go gay for Yoo JeongYeon

不 得 了 !

真係露下少少都好正

I will go gay for Yoo JeongYeon

Same
原本唔想打呢句
但係你打咗一定要讚同

不 得 了 !

真係露下少少都好正

Same
原本唔想打呢句
但係你打咗一定要讚同

不 得 了 !

真係露下少少都好正

Same
原本唔想打呢句
但係你打咗一定要讚同

點可能唔會被佢迷住
其實真心本身對twice冇咩好感,淨係知道佢地好紅同有個成員叫子瑜,但係一見到定定個look就知道自己中左伏了

呢d係咪嫌世臉

不 得 了 !

真係露下少少都好正

Same
原本唔想打呢句
但係你打咗一定要讚同

點可能唔會被佢迷住
其實真心本身對twice冇咩好感,淨係知道佢地好紅同有個成員叫子瑜,但係一見到定定個look就知道自己中左伏了

光頭巴打
Same here again
聽歌係聽Mamamoo,twice淨係睇定延咁濟

呢d係咪嫌世臉

去投票個樣嚴肅d係好事來既,起碼唔會比人吊唔認真掛

呢d係咪嫌世臉

[img]https://holland.pk/nk1o2fgy[img]

Resting YJY face
佢係訪問都有講過啲人覺得佢唔笑就好惡咁樣
誤解晒定仔
明明佢真人係幾funny

呢d係咪嫌世臉

咁又係,不過就算有去投票都會比人屌,朴春就係最佳既例子

呢d係咪嫌世臉

朴春自己衰多口無得講

真係露下少少都好正

Same
原本唔想打呢句
但係你打咗一定要讚同

點可能唔會被佢迷住

光頭巴打
Same here again
聽歌係聽Mamamoo,twice淨係睇定延咁濟

定定fans
我本身係聽廣東歌同rock band多,因為佢所以會聽韓文,睇韓團,連返工既folder都有定定個樣係上面,T團入面最最最留意都係定定

呢d係咪嫌世臉

朴春自己衰多口無得講

?求detail

呢d係咪嫌世臉

朴春自己衰多口無得講

?求detail

佢話自己咁大個人第一次投票......
係韓國你講d咁既野,無咩政治意識

呢d係咪嫌世臉

朴春自己衰多口無得講

?求detail

韓國全世界你講d咁既野,無咩政治意識

呢d係咪嫌世臉

朴春自己衰多口無得講

?求detail

韓國全世界你講d咁既野,無咩政治意識

... 自己攞黎衰

定延BB

定延BB

隻腳好似損左 希望我睇錯

定延BB

隻腳好似損左 希望我睇錯

頭髮真係長咗好多
是咪講過2017又留頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞