8.5 【北上惹禍?】 網絡瘋傳鄧炳強確診,警方封鎖消息十分尷尬!

114 回覆
363 Like 51 Dislike
我都好憎佢地d clickbait title
不過佢地有落力做唔少野 & 講財經野ok
未fc,暫時唔駛理…拉

不過想知支那有冇瀨乳頭夜店…唔會因為咁中招啩?
昇旗易得道出名鳩作故仔FAKE NEWS個WOW
呢個channel 啲資料好浮誇,娛樂成份比較重,但起碼槍頭對啱方向

唔係個個人都有心機睇沈旭輝、 城寨、趙博、于飛嗰啲,呢種style嘅channel target到某類型觀眾

P.s. 係街見過銀髮族、中年人睇
呢個超級fake news channel
內容就唔評論 不過接受任何資訊自己都要分析唔好信晒

但係佢地幫到台灣手足 我就會支持
(買左部二手van比人搵食用)
兒登仔係覺得政府講既野乜都係假
每次有人爆料講中,

就一班人出嚟話爆料人唔值得信,

係大紀元乜乜乜

同一招數造風向真係睇到熟晒啦

醒少少啦好無?
升旗易可信性唔會低過白兵
其實佢地講啲野幾準 兩條友都係中環撈家識人較廣
聽開大肥看天下,港燦會館,升旗易,訓覺前必聽三寶
大紀元:支那係新疆搞集中營,活摘器官,強制絕育,強制勞動等等

5毛:大紀元唔可信
高/兒登仔聽完5毛抹黑大紀元咁多年一見到大紀元諗都唔諗就話fake news 吹大左
月頭先有佢喺國安委開會嘅相
港燦會館以前有個小維大觀好好聽, 個主持小維識好多野, 講大局由淺入深
佢係黃版的content farm 都有存在價值ge
【 澄清:警方嚴厲譴責網民發布假消息 】

今日(5日)下午,警方留意有網民在網上發布假消息,訛稱警務處處長感染2019新型冠狀病毒病。警方嚴正指出,有關消息毫無事實根據,純屬謠言。警方嚴厲譴責別有用心之徒唯恐天下不亂,必定嚴肅跟進。

#停止發布假消息
#不要跟車太貼
依家D錢真係易賺,整條老作無FC 又岩連登仔心意既片
擺上連登呃VIEW 數搵錢仲大把人護主
可能唔係武肺
係菜花

一個傳一個出錯

叫條友出示驗身報告睇下
連登仔:澄清即係真
⚠️ 管理團隊警示:本主題內容已被回報為「真實性有待確定,及可能含有虛假資訊」,請各位留意。
警示措拖說明:https://lih.kg/eobQbT

另一個post嘅
連尼住都護主呀
我願鄧炳得中肺~

中肺:中郭冇看肺鹽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞