[Sound out]Pristin討論區( 3 ) 祝賀小公主成為音中MC

1001 回覆
16 Like 5 Dislike

佢地應該係想整個問號出黎

而家連Kyla都開始玩埋一份

要啦,
活潑返d先好

平時好靜

其實yla好無趣 睇D vlive就知

佢成日真心mode
忙內來講唔識aegyo其實都幾弊

好耐以前vlive咪有個個人答問題既vlive既
佢果個真係勁無趣
之前唱tears 佢就算唔識唱都好都可以high下跳下加嘛

未出道前個人果啲?
我淨係睇左瓊果個
其他果啲搵唔到中字, 唔知而家有冇, 都想睇番

要啦,
活潑返d先好

平時好靜

佢成日真心mode

佢果個真係勁無趣

佢真係最悶個個 就算人多佢都好靜 唔多點出聲

要啦,
活潑返d先好

平時好靜

佢成日真心mode

佢果個真係勁無趣

岩呀 已經冇玩101 仲要咁無趣真係好難圈到飯

要啦,
活潑返d先好

平時好靜

佢成日真心mode

佢果個真係勁無趣

其實可能係pristin其他9個都好玩得
所以可明顯有比較
就算石佛都變埋活佛 仲要主動唱oppa ya

要啦,
活潑返d先好

平時好靜

佢成日真心mode

佢果個真係勁無趣

其實可能係pristin其他9個都好玩得
所以可明顯有比較
就算石佛都變埋活佛 仲要主動唱oppa ya

https://www.youtube.com/watch?v=NvjWgtCulkw
冇上101真係差好多 冇上嗰3個d應援聲細好多

哈娜都團寵都多
yla係海外飯多

之前睇youtube最top果幾個comment有講話
係因為韓飯應援係跟P社比佢地果套
話咁啱佢地三個唱既時候係冇應援
我唔知有冇理解錯啦, 信不信就大家自己決定

話說我想睇呢個
係邊段片?
Show champion behind?

話說我想睇呢個
係邊段片?

最近有好多條片都搵唔到片源

之前睇youtube最top果幾個comment有講話
係因為韓飯應援係跟P社比佢地果套
話咁啱佢地三個唱既時候係冇應援
我唔知有冇理解錯啦, 信不信就大家自己決定

呢個我都有見過
啲人話次次應援聲去到佢地都變細
好想係現場幫佢地瘋狂應援

話說我想睇呢個
係邊段片?

https://youtu.be/_1BAXXgrwz4?t=1m54s

thanks韋巴

早晨
幾時先會十人上綜藝
511 nayoung 上看見你的聲音
幾時先會十人上綜藝

而家情況同gugudan一樣
上極都係得瓊同佛兩個,最多加埋公主
我最期待Roa上節目
幾時先會十人上綜藝

我最期待Roa上節目

做佈景版
幾時先會十人上綜藝

我最期待Roa上節目

做佈景版

都叫有人上左先
想睇恩宇上
幾時先會十人上綜藝

我最期待Roa上節目

做佈景版

都叫有人上左先
想睇恩宇上

咪又係上去做佈景板
點解冇啲真係綜藝架
寄宿房的女兒們聽日播最後一集
即係佢地上個集?
幾時先會十人上綜藝

我最期待Roa上節目

做佈景版

都叫有人上左先
想睇恩宇上

咪又係上去做佈景板
點解冇啲真係綜藝架

我知不久將來就會有專屬綜藝
幾時先會十人上綜藝

我最期待Roa上節目

做佈景版

都叫有人上左先
想睇恩宇上

咪又係上去做佈景板
點解冇啲真係綜藝架

我知不久將來就會有專屬綜藝

Mnet唔比佢地上下2個男人show

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞