31歲陳靜漏奶遊船河 王敏奕睇見都流鼻

10 回覆
0 Like 11 Dislike
DaDa陳靜近年刻意收起E奶,轉營做實力影星,剛拍完電影《焚身》的 DaDa近日和友人遊船河,上穿開胸穿窿泳衣,下身配熱牛,雖然瘦身成功的確DaDa明顯縮胸,但仍然有漏奶效果,非常火辣辣。

文:東方新地 圖:東方新地、IG、微博

由𡃁模、艷星到電影演員的陳靜DaDa,在疫情下,仍然是多產藝人,今年拍過的電影包括《家有囍事2020》、《Baby復仇記》、《G風暴》以及剛煞科的《焚身 》。 DaDa趁著休閒,跟女友遊船河,雖然近年刻意封胸的DaDa未如以往以三點式上陣,但上身一件穿窿泳衣,其澎湃上圍幾乎奪衫而出,效果震撼,成功吸引Like,連女人睇見到嘩嘩聲紛紛留言「太正」、「好耐冇見過咁大膽嘅 DaDa」,連王敏奕都留言「流鼻血﹗」,王君馨亦留言「害羞」。物以罕為貴,一張漏奶相引起極大回響,相隔兩日再貼多幾款船河相,再次引來瘋狂留言讚索﹗辣﹗正﹗
樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係高登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
樓主老母都漏奶同我遊緊船河

高登歌神咁有艷福?
係咪生左個囡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞