[League of Legends][372] 大力水手

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
#性事 x2
#HeheStory17377
"見 #HeheStory17304 問起我又想搭單講下
因為居家抗疫好少出街同埋約炮,我最近試下開發後面
我細細個已經知道搓袋底會好爽,無意中16歲就已經試咗第一次前列腺高潮,但係要到最近先重新記起可以甘樣玩。我會左手chok個龜頭右手摸會陰,扯左之後會摸到有一舊野脹起,可以用指節上下摩、可以打圈捽,但係我覺得最勁係左右轆 ,會有種做完運動個種肌肉酸軟既感覺集中係會陰,慢慢就會覺得爽到腳軟同面紅。半個鐘就就會射好多同埋好勁(試過顏射自己仲入埋口🙈),會稀過平時、淺色d同埋無咩味。試過射個陣淨係chok前面同淨係摸會陰都得,但係前後夾攻一齊高潮最爽,中學畢業之後都無試過甘勁既高潮啦。但係個timing好難掌握,因為前後是但一度高潮就會射,好難拿捏到兩樣一齊。想問有無ching都鍾意甘玩,有無心得分享可以爽d?

因為出面玩前列腺成功,我呢幾個禮拜開始由後門入。唔知係咪我太緊,暫時淨系入到食指,中指都好似太粗。入曬成隻手指都唔係好感覺到人地形容個高爾夫球,同埋摸完無咩爽既感覺,只係覺得從來無俾人摸既地方既觸感,好似有d奇怪。摸摸下會有d痕,但係一直都係好爽,結果我維持左四腳朝天既姿勢係個浴缸三個鐘@@腳抽筋都仲未有反應,由一開始條J好硬慢慢摸到軟曬,仲好似冬天凍甘樣縮埋左。慢慢開始有d暖暖d想射既感覺,結果射出黎既完全係精而係尿...於是我可能4歲以黎第一次瀨尿落自己身上,手腳全身都好攰但係唔爽仲成身KY同尿。Feel到下面漲漲地好似谷住甘樣,就正常甘樣打飛機,反而個次係好似爆水管甘樣射出黎,個爽既感覺好似翻番去第一次打飛機甘樣。即係其實入後門都係有性刺激令到我準備射,但係好失敗射唔出。我想問點樣可以按摩前列腺會有高潮,同埋可以好玩d? 搞左四個鐘先得潮吹唔抵玩,仲要第二朝手臂同大髀肌肉痛"

#HeheStory17378
<<A0應該點樣開發後庭?>>
"雖然係A0處男,但感覺自己想做0嗰個。
為咗get到做0應該有嘅性感覺,自己買過啲前列腺按摩棒(玻璃做、微曲、冇震功能)懟過後面。試過幾次用支嘢又liu又磨又兀唔同位置,但搞咗好耐都冇乜「快感」。
我相信我係懟得中前列腺嘅,因為某啲位碰到嘅時候會感覺到同副偈有關嘅部位有感覺,按耐啲會有啲類似喉嚨濁親嘅feel(唔係咳嗰部份嘅feel),但就係唔覺得係咩嘢快感,條J亦冇明顯反應。
到底係我冇做0嘅潛質,抑或係我用錯方法呢?我想試約砲,但怕自己即使遇著個猛1都成條死魚咁冇feel。
#求教"
鬼國樓爆玻璃 女戶主遭強風由11樓直吹落街!!!
https://lih.kg/2140016
凍到射能左波
射左5年波了
老闆 我要進來了
[瘟疫大國] 中國傳出新布尼亞病毒感染 7人死亡
https://lih.kg/2139964
多啦av夢作者係支那狗 畫圖攻擊黃之鋒
https://lih.kg/2139835
連登熱門做乜撚嘢?
https://lih.kg/2139924
職業:兒子
陳日幾典訓
你地望住佢個眼神3秒
記唔記得我哋嗰朝早有幾驚佢會死
你仲捨唔捨得喺屋企「抗疫」睇多啦av夢
定係聽日花時間去睇佢一眼

膠公仔咁
自己幻想都好過睇住張相
睇GV好過
乜水黎
我了
手足上庭冇人去旁聽
又輸!
早睡早起身體好
大陸有冇自由敢達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞