有無巴絲睇緊中環陳厚毅醫生?

14 回覆
2 Like 1 Dislike
我早排俾陳醫生昆左我around 4k part payment做個果酸treatment (full payment 係 8k),俾左一半錢之後又叫我食A酸,食完個A酸又已經唔需要做果酸,個4k佢又唔肯退番俾我

所以想問有無巴絲睇緊佢,睇下我可唔可以transfer 個 balance俾你用,唔想搞大佢

有意留tg
醫唔醫得好?
認真,好拖症,又收得貴
本身係出油問題,佢就開D抗生素俾我,食左幾個月,完全無好過,但就次次去覆診就話:好左好多喎!我好開心可以幫到你呀!

之後我話無乜用,仲係好多油,仲搞到塊面紅卜卜,佢就叫我做果酸,做左5次,完全無分別,仲要次次做都等勁耐,之後話要做多5次先有效,我又俾佢昆到

最終果斷聽隔離A酸post巴打講,去左睇長陳,依家靚仔番哂
成日都見條友搵機會出鏡
睇咁多次醫生入面佢個態度最搞笑
啲細路仔兒科都冇咁Nice

不過真係太趕 佢叫晒啲病人入三間唔同房等
睇完一個就沖去另一間房
懶係好關心你咁
仲會水人做冷凍治療
Exactly拖症,藥冇用,等好耐,後尾做彩光叫做好好多,但勁貴
你係出油勁但無乜暗瘡
食緊幾多mg既A酸?
本身係出油勁但無暗瘡,之後食食下抗生素變左有暗瘡

40mg
我係有油無乜暗瘡 而家自行食10mg
遲d等台灣開通返過去睇醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞