有冇人識blink-182?

239 回覆
14 Like 0 Dislike

聽緊 DED

個ep除左dogs eating dogs外有咩歌好聽

其實成隻ep 都唔差
聽得過

外國 review 話佢整體上好過 neighborhood

因為多啲元素
隻隻歌都有啲新意

其實如果 Tom 繼續係 blink 出 ded style 咪幾好,ded 相比以前嘅作品有深度好多,依家 California 好聽係好聽,但d 歌詞真係好hea

Mark 寫過 Stockholm Syndrome 同 DED 呢d 咁有意思嘅歌詞,依家倒退番去寫 I won't fall down in a fucking Rabbit Hole

不過我又唔會有咩意見,話哂 California 係 classic blink sound,我都鍾意但覺得有d可惜

已經回不去了唷
La 佢老味咩,一隻歌la 左三份一,真係撐唔落

10年前係尖咀買 3千幾

epiphone

聽緊 DED

其實成隻ep 都唔差
聽得過

外國 review 話佢整體上好過 neighborhood

因為多啲元素
隻隻歌都有啲新意

其實如果 Tom 繼續係 blink 出 ded style 咪幾好,ded 相比以前嘅作品有深度好多,依家 California 好聽係好聽,但d 歌詞真係好hea

Mark 寫過 Stockholm Syndrome 同 DED 呢d 咁有意思嘅歌詞,依家倒退番去寫 I won't fall down in a fucking Rabbit Hole

不過我又唔會有咩意見,話哂 California 係 classic blink sound,我都鍾意但覺得有d可惜

已經回不去了唷

雖然仲有種pop punk嘅感覺
但係已經無以前咁好聽

epiphone

我覺得白色個支靚啲

聽緊 DED

其實成隻ep 都唔差
聽得過

因為多啲元素
隻隻歌都有啲新意

已經回不去了唷

擺到明 hea 寫

epiphone

我覺得白色個支靚啲

最正一定係呢支

我比較鍾意呢兩枝

Wtf... Tom Delonge Gibson!! 仲有冇得賣!

唔知仲有冇 記得果陣有2個ver 一個3千 一個萬五

用黎彈ava?

Wtf... Tom Delonge Gibson!! 仲有冇得賣!

用黎彈ava?

ava正 雖然style唔同左
tom唔知幾時開始沉迷左外星人 太空之類既野

Ava 第一隻碟最撚正
迷外星人唔緊要, 比啲心機做音樂
依加賣衫賣書多過賣碟咁

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

我feel到佢hea做音樂
反觀blink仲有做音樂 但係就差左tom無咁好

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

Tom 依加食老本咋
唔係佢有名氣佢啲新歌係真無人理
隊ava 又得番佢同爆炸頭

用黎彈ava?

好似後生已經好沉迷,你睇佢寫 Alien Exists 就知 嗰陣Mark 仲會專登話唔信專登激Tom

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

我覺得一二都正,後尾d碟真係唔知想點

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

Tom 依加食老本咋

點解唔回歸blink

有啲人話pop punk都係pop

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

我覺得一二都正,後尾d碟真係唔知想點

駁唔到
點解無人講mark hoppus

實際上我鍾意 Mark song 多d, Dammit ,Lemmings ,Going away to College, Wendy Clear, adam song, Online songs, roller coaster, heres your letter etc

根本 Blink 入面 Mark 嘅hit song 多好多,不過Tom 成日都catch attention 所以d 人少d 講Mark

實際上我鍾意 Mark song 多d, Dammit ,Lemmings ,Going away to College, Wendy Clear, adam song, Online songs, roller coaster, heres your letter etc

根本 Blink 入面 Mark 嘅hit song 多好多,不過Tom 成日都catch attention 所以d 人少d 講Mark

因為bassist係silence speaker

因為bassist係silence speaker

BLINK 入面MARK 唔算silence speaker
佢支BASS TUNE 到結他咁用架啦

用黎彈ava?

Ava 第一隻碟最撚正
依加賣衫賣書多過賣碟咁

Tom 依加食老本咋

點解唔回歸blink

佢成日都話打幾個電話就可以入番Blink
但travis 好似唔太鐘意佢
mark 又話其實想錄歌好耐但tom 成日都拖
所以先會一話matt 加入好快就出碟
因為啲野一早準備好哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞