Shadow of the Tomb Raider 終於大減價 $152

61 回覆
7 Like 1 Dislike
4合1賣大包 , 即刻買左黎玩

好玩?
最近兩代 Rise of the Tomb Raider 同 Shadow of the Tomb Raider 畫面都大大有改善 , 美術設計上細節靚左好多 , 好多畫面都設計得好宏偉 , 而攀爬操控都改善左好多 , 無乜跳歪一兩mm就跌死嘅情況出現 , 另外同時間鬥快(要完美操控)果類過關模式亦大副減少左好多 , 記得玩舊版果時 , 非解迷情況下為左過一度門而要重複動作玩一兩個鐘
覺得整到好似ac咁整啲open world做無聊支線好撚19
玩緊rise 呢類遊戲同以往玩既劇情遊戲感覺唔太一樣
好多要素搵 但係自己好想睇劇情
第一次玩 rise 時 , 爆左機但完成度得果 60% , 之後慢慢重玩 , 玩到 100%
ching真勁 我諗自己應該爆機就封印 多謝psn送game我玩 體驗下就好
shadow先定rise先
主角畫得靚係玩得有心機啲 , rise 版真係咁多代蘿拉之中最靚 , 反而最新嘅Shadow 入面個蘿拉個樣就膠左少少
rise 先
呢個同感我真係好鍾意蘿拉 shadow咩樣有貓得睇下
同電影版有冇關係? 我記得以前睇過電影話係搵個日本神套野一般般好睇
Shadow

Rise
我愛rise
畫質shadow係靚d
今次shadow DLC 送元祖蘿拉 , 想問邊個會想用?

如果係同 Trinity 有關 , 都係同一系列
樣第一集最靚
shadow唔知點解覺得冇咁好玩
但rise就好好玩
明明兩隻差唔多
屌你老母
比返舊蘿拉好呀!

我要睇返爬上高位再倒立個個動作
丁左過百次
第3集唔買都罷
唔同製作組
畫面都廢左
9400F +1660玩唔玩到🙈
一年前買laptop送code入左tomb raider同total war三國
依家都未玩過
呢隻好一般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞