女追男 隔層紗?

438 回覆
23 Like 117 Dislike
其實係你去得唔夠盡,你要逼佢埋墻角要強吻佢。收佢做你嘅奴。
做女仔溝仔最緊要係夠死纏爛打,男人好貪就手同怕煩,纏多兩纏就會屈服嫁喇。
有個問題想問

有個男仔之前係個女仔面前表現得好自信、好強
個女仔都有表達,讚個男仔好叻(個女仔鍾意個男仔,成日都主動關心個男仔)
後來女仔同佢傾過兩次偈,知道個男仔其實係裝強,其實內心有好多掙扎,需要人心靈安慰

之後個女仔讚個男仔叻,但個男仔都會否認

咁係因為個男仔知道佢唔需要裝叻,所以唔咗「懶叻」,定係個男仔知道個女仔鍾意佢,唔想個女仔再鍾意佢,所以開始否認自己叻,免得個女仔有錯嘅perception呢?
女追男 隔層紗 係講緊兩個都同分數既情況
咁始終都要將自己真實嘅一面比對方睇嘅 接受到咪一齊
我意思係,個女仔將佢感覺到男仔需要人心靈安慰嘅睇法share咗俾個男仔知,之後個女仔點讚個男仔,個男仔都否認。

咁... 係代表咩呢?
好驚聽完你講走去關心人點知人地真係淨係想扑
因為好chur同埋唔係我中意嘅type
係幾類似
多謝你
打算覆ig story然後約佢食飯
睇吓滯唔滯先掛
但又有啲怕老尷
好撚恐怖屌你老母
日日形住佢定時定候就會WhatsApp你
試過比女追,樣普通,但因為高過我所以接受唔到,其實你對佢冇feel唔好受㗎
又binc
我覺得女追男先難
除非個男仔本身對你有啲好感
如果唔係追三世都未追到
中意左個少講野既男fd幾個月 忍唔住表左白 佢冇受又冇拒 平時對我幾冷淡下 又有其他女女中意佢 打算放棄了 做番fd仲自在
好認同 羨慕絲打你
唔知點先叫追緊個男仔 (識左3年
不過我約佢睇愛情片 又挨左佢膊頭10秒
算唔算俾左signal?
然後我前日打去r水吹我話係屋企好悶
佢話你想去邊陪你囉
或者上佢屋企睇netflix
我無話好 然後講左其他野

點睇,我好亂啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞